---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Thursday, December 23, 2010

..:: dUgAaN oH dUgAaN !! ::..

..arghhh...!!
..lepas satu datang lagi satu masalah..
..lepas nih tak tahu ar ape pulak yang menimpa aku..

..ingat time cuti2 yang mulia nih dapat ar enjoy skit..
..ni langsung tak dapat nak enjoy ok..
..ada je masalah yang datang..

..banyak ok masalah aku sekarang nih..
..antaranya adalah..

..LAPTOP ROSAK..!!



..terima kasih kepada siapa yang berjaya rosakkan laptop aku tuh..
..berbulu jer tengok bila aku dok tekan2 butang power tapi tak on2 pulak laptop aku tuh..!!
..tak pasal2 aku dah tabole nak on9 lagi..!!
..dan tak pasal2 jugak duit gaji aku tuh untuk repair laptop je semata mata..!!


..huh..~


..masalah kedua adalah..

..HELMET HILANG...!!

..haishh tau ar helmet aku tuh cun melecun...!!
..tak payah ar kalau dah geram sangat tuh sampai nak curik mencurik pulak..!!
..dah tak pasal2 aku balik keje gembel tak pakai helmet..!!
..nasib takde polis yang gatal2 nak buat roadblock time tuh..
..kalau tak mampus aku nak jawab..

masalah ketiga adalah..

..SHORT RM 71..!!

..perghhh gila berbulu jugak ar time tuh..
..macam mane ar boleh hilang duit banyak tuh beb..
..aku rase time tuh tak berbaloi langsung aku keje time tuh..
..mane tak nye sehari keje pon baru boleh dapat RM 30..
..nih tak pasal2 aku kena kerja 2hari yang boleh dikatakan takde gaji ok..!!
..itupon kena amik over time untuk cover duit short tuh..
..huh..~

..dugaan oh dugaan..


done...!!

2 cOmM3nT!!:

miss leya said...

huhu. sbr aje k. dugaan tu maybe ada hikmahnya.

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

thnx miss leya..
sabar je yg mampu bley aku buat skg nih..
huhu..~

Related Posts with Thumbnails