---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Thursday, December 2, 2010

..::sAyA bUdAk bArU bELAjAr ::..

...
..ye saya memang budak baru belajar...
..sekarang saya berada ditempat kosong atau bahasa jawanya zero..
..saya tak tahu langsung ok...!!
..jadi sila beri tunjuk ajar dengan sepenuh jiwa dan raga anda...
..boleh..??

..hee..~
..apa yang aku cuba nak share dengan korang kali nih adalah pasal..

..BURUNG..

..no no no..
..bukan pasal burung aku ok...!!
tapi pasal..



..aku tau korang semua dah lame gunekan BURUNG nih kan...??
..sebagai budak kampung yang baru nak bela BURUNG ini dengan ini berikrar akan memastikan dapat gunakan beliau dengan sebaik mungkin..!!

..TAPI..

..sumpah aku tak tahu langsung macam mana nak belai beliau..
..nak bagi beliau makan apa..??
..ape yang aku perlu tahu pasal habitat beliau..??
..pliz beb...~
..aku nak tahu sangat2..

..so kalau korang ade BURUNG jugak..
..jangan malu dan segan sila follow BURUNG aku ok..



..ape nama BURUNG aku..??
..ni nak bagi ar nih..

http://twitter.com/faryzXson

..sila salin dan simpan kat dalam poket korang dan bawa ia kemana-mana ok..!!
..hee..~

..aku akan jadi follower korang jugak nanti...!!
..ok..~

done..!!
...

psst : macam mana nak tukar background profile twitter nih ek..??hee saya budak sekolah ok..kat sekolah cikgu tak pernah ajar pulak pasal nih..hehehe..~


3 cOmM3nT!!:

zOuL.MzMn said...

awak add kite erk...
kite pun baru lagi..hehehehe

id twitter kite:zoulmzmn

ok?...

WAAHAHAHAHAHAAH!

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

eh awk pon baru ker..??
bukan awk dah lame ker bela burung..??
al mklum ar awk kan dak bandar skg nih..
xkan ar baru nak bela burung jugak...
hahahhah..~

Khai_Low said...

kalau aku buat tutorial simple2 agak2 roomate2 aku paham tak? senang je weyh

Related Posts with Thumbnails