---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, December 18, 2009

+:: KELANTAN!!! HERE I COME!! ::+

+ setelah kian lama aku tertanya-tanya di mana aku akan sambung belajar..
+ selalu menjadi teka-teki pada aku sama ada SHAH ALAM or KELATE..
+ sebelum ni aku berharap sgt nk dapat kelantan cz aku pikir bley bercuti smbil stdy..
+ bley beli barang2 yg murah kat sane..
+ itu lah yg selalu aku dgr bila budak kelantan bercerita..
+ rugi klu xpergi sana..
+ katenya kat sana berbeza ngn suasana kat tempat lain..
+ itulah yg membuatkan aku lagi teringin nk explore negeri kelate..
+ tapi bila aku dok umah selama cuti sem ni..
+ aku terpikir sejenak tentang keluargaku..
+ mereka setuju ke bila aku smbung blaja kat kelantan??
+ mereka nk jenguk aku ker bila aku study kat kelantan..
+ bila aku ajukan soalan kat kakak aku tanya pendapat beliau..
+ beliau berpesan better aku study dekat shah alam jew cz dekat ngn umah..
+ senang sikit klu ade ape2..
+ lgpn dia ckp yg dia mmg xbley nk anta aku klu aku dapat kelantan..
+ kerana jarak antara umah aku dn kelantan ibarat malaysia ngn america kot..
+ jauh gila..
+ masa tu aku dah patah hati nk study kat kelantan..
+ ye ar kan..family aku sendiri xsokong aku study kat sana..
+ aku rasa cam xberbaloi lak aku study sana..
+ sejak hari tue aku berharap sgt dapat kat shah alam..
+ aku dh xnk study kat sana..
+ tapi bila result degree kuar aku rasa cm sedey sgt cz xdpat shah alam..
+ aku rasa aku nk sgt mintak tukar..
+ TAPI..
+ bila aku tanye member2 aku ramai lak yg dapat kelantan..
+ mase 2 aku dah lega sgt..
+ aku ingt aku sorg jew dak laki yg dapat sana tp rupenya ramai gk..
+ semangat aku nk study kat kelantan datang kembali..
+ aku cakap kat keluarga aku biarlah aku study kat sana..
+ pasal hantar aku lak xpayah ar dorg nk pikir cz aku boleh pergi sendiri..
+ nmpaknya nt mase hari pendaftaran aku dtg ngn bas ekspress ar..
+ aku tau mesti aku bosan gila nt cz lame kot dok dlm bas..
+ kematu punggung aku dowh!
+ tapi ape2 pun..
+ KELANTAN!!!TUNGGU AKU!!!JAB LAGI AKU SAMPAI!!
+heheheheheheheh...



huh! jauh lg ko klate nih! bilo nk smpi nih!
hehehehehe..

6 cOmM3nT!!:

miss leya said...

fareez..xpe2..ko smp klate helo ak..ak amik ko ngn keter...ak bwk ko g dftr jgak..=))

p/s: aku ikhlas..hehe..

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahahaha...
pndai ko amik ati aku erk..
aku bkn ape liya tkut nt klu aku tumpang ko nt xde space lak nk letak brg..
bese r brg aku ni besar2..
cm peti ais ngn tong gas 2 dah 1 kewajipan aku untuk bwk..
blum msuk mwsin bsuh ngn tv lg..
heheheheheheheh..

nur said...

pasni blaje kecek klate yek!
huhuhu ;p

Aienz said...

hahah
tahniah...
klu dapat KB x pe lg.. at least dekat dgn PCB..
pe2 pon tahniah....

Anonymous said...

ala...cian ko kan..dpat jauh2..t nak balik umah...pun 2 tahun sekali je..erm..aku rasa ko tak yah balik umah pun takpe..hehe

Anonymous said...

blog yang best. ayat sempoi.
good luck bro.

salam ziarah,
K.D

Related Posts with Thumbnails