---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, December 11, 2009

~+ TIDAK DAKU SANGKA +~


+ akhirnye terjawab gak persoalan aku selama ini..
+ segala2nye termaktub di situ..
+ segala mimpi ngeriku selama ini akhirnya dapat dilupakan..
+ ini kerana result exam aku akhirnye lepas sumernyer..
+ Alhamdulilah juga kepada yg maha esa..
+ kerana telah memberiku peluang utk merasa spt pelajar cemerlang yg lain..
+ pertama kali aku mendapat anugerah dekan..
+benda yg selama ini aku impikan..
+ akhirnya menjadi gak kenyataan..
+ yg tak percayanya apabila result subject yg aku xdpt jwb bley dapat A-!
+ sungguh terkejut! terima kasih pemeriksa!
+ saaayyyyaaaannggg pemeriksa!hehe..
+ sekarang ini debaran menunggu result dgree lak..
+ semoga ape yg dirancang mnjadi kenyataan..

debaran menuggu result degree..

6 cOmM3nT!!:

Aienz said...

cet...!! dekat FB gaya cm ada sngkut paper...

-----------------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <------------------------ said...

hahhahahah..
saja bwat gemapak..
huhuhu..

miss leya said...

yeah2...leyh cek da..hehe...tahniah2...ko mohon deg ape ek fareez???

-----------------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <------------------------ said...

aku mohon kos cikai2 jew..
aku ni xde r sepandai ko liya..
huhuhuh...

Anonymous said...

patutnye ko dgr nasihat aku..amek KOSMETIK je...seswei ngan ko nyer provision,,haha..

Anonymous said...

Allah Maha Adil kan
dia bagi juga kita merasa A tu
walaupun ada kalanya kita rasa susah sangat nak jwb paper tu.
Berkat usaha+doa+tawakkal, inshaallah boleh berjaya.
Ganbatte kudasai

K.D

Related Posts with Thumbnails