---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, February 5, 2010

..:: mEnGaMbiL aNgiN d' pAnTai cAhAyA bULaN ::..


~actually kitorg xplan awal pn nk g pcb nie..
~cz nawaitu aku nk register brdband jew kat kb mall..
~tetibe telingaku yg ala2 glamour nie terdengar senior2 ku sedang asyik melantak pizza hut kt kb mall..
~eh kate xde dwit tp mkn mewah lak mereka..
~ooo..mereka dah dapat dwit kot..
~itu r yg terdetik kat pale otak aku yg persis tom cruise nih bila dengar..
~hehehe..
~org first yg aku jumpe kat kb mall 2 adalah ipa..
~aku xtau dia dtg dari mane tetibe jew wujud kat depan kacamataku yg kacak nie..
~time 2 aku sedang asyik menunggu turn utk kuarkan dwit kt mesin atm..
~aku dah tau niat beliau sebnarnye nk ape kat aku..
~beliau suh aku cucuk kn dwit dia skali..!!
~wah2!!penat aku baratur pjg2…!!
~sedap2 jew ko nk amik kesempatan kat aku erk..!!
~tapi disebabkan aku ade bau yg beliau ade byk dwit aku pn tolong ar beliau ngn rela hatinye..
~hahahaha..!!
~pastu aku pn gi ar tempat yg aku nk bli brdband 2..
~pastu kitorg dah xtau nk g mane setelah selesai urusanku di kb mall..
~tetibe member aku mencetuskan idea utk pergi ke pangkalan kubor..
~nk g makan free kat umah makcik beliau..
~aku pn ape lg..
~senyum lebar aku mendengar bile mkn free nie..
~hheee..~
~selepas aku mkn free kat umah mkcik mmber aku 2 kitorg gi wakaf che yeh lak..
~mmber aku nk jln2 kat situ lak..
~aku nie dah r xder dwit..
~terpakse cuci mate jew..
~geram jew tgk baju murah2 + smart tuh!
~pas dah selesai urusan kat wakaf che yeh tue kitorg dah mati akal nk g mane..
~last2 pantai cinta berahi opss..!!
~pantai cahaya bulan r destinasi pilihan kitorg..
~time tue bulan lak sedang asyik mengembangkan diri dan mengeluarkan cahaya beliau dgn terang lg..
~aku pn menikmati r pantai tersebut dgn angin yg kencang tuh..!
~sedang menikamati angin di pntai lak mmber aku..JAyen..
~tidak melepaskan peluang utk membuang angin beliau gak utk tatapan kitorg sume..
~owh damn..!!
~tapi disebabkan dia dah blanje aku mkn..
~aku pn menikmati angin beliau even muke dah ketat..!!
~hahahahaahah….!!!!
~hah..!
~time nie r kitorg tgkap gmbar..
~tp bukan kat pntai r..
~kat bawah lampu jalan jew..
~nie r gambar2 yg aku bley share ngn korg..


~ni r senior2 aku yg kuar bersama..
~dorg nie gila camera sikit..
~heeee..
~lgpn dorang mmg pakse aku pn post gmbar dorg..
~sebenarnye xsaggup aku nk post tp.......
~hahahaha...!!



~eh lupe lak aku nk kenalkan mereka kat korg..
~biar aku start ngn org yg paling berat dulu erk..
~hee...
~yg depan sekali tue name beliau jayen..
~disebalik bdan jayen lak ipa..
~belakang ipa lak wawa..
~dan yg belakang sekali tue wanie..
~berkenan..??
~sori erk mereka sume dah berpunye..
~hahah saje xnk bg korg menggatal ngn laki lain..
~lagi2 yg dok depan tue..
~buaya..buaya...oppsss...!! bahaya..bahaya..
~heheheh..




~hmm kat pic nie lak aku xpaham ngn posing wawa..
~nape beliau mesti bersama ngn tiang..
~cube korg tgk nt gmbar beliau..
~sume berposing dlm 1 line tp beliau..
~nak gak sorg2 tue bersama ngn tiang..
~hmm nape erk..??
~suke erk main ngn tiang..
~heheeheh..



~bley tahan gak mmber2 aku nie posing..
~sayang tiang..
~ungkapan terbaik bwat wawa..
~hahahaha..



~xnak..!!xnak bergambar ngn korg..!!
~nk ngn tiang gak..!!
~mungkin itu r kate2 wawa tehadap kwn beliau yg cube utk angkat beliau..
~hahahaha..!!



~muke2 model blog aku..
~terima kasih kerana menjayakan program bergambar bersama ngn aku erk..!!
~ade bakat gk korg nie dlm dunia modelling nih..
~huuhuhu~



~cube teka mane bayang2 aku..??
~oopss..!! dah semestinye bukan yg perut kedepan tue erk..!!
~heehehehe..

~itu jew r yg bley aku share ngn korg..
~pasni klu aku g mane2 lg aku post lg erk..
~hee saje nk share ngn korg hidop aku yg susah nie..


~heheehh~



10 cOmM3nT!!:

Anonymous said...

Oi!! X dpt org nk ngorat aq.. Haha-ipa

Aienz said...

hahaha.....
pasni ko pergi la plak pantai irama.... hehehe

Anonymous said...

buaya?! stands 4 wut? ke stands 4 who?lalallalalala
ermm...ko siap ko faris..
ak cri ko smpai klang.
ekekekek
-u knw who..ekeke

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahah...
lek r jayen..
i didn't mean dad..
but......
hahahahahha...!!
kpd ipa lak..
aku xkan cuba bg ko dapat saham tggi lak..
so jgn harap r ade org yg cube ngorat ko..
hahahhah....!!!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...
This comment has been removed by the author.
--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...
This comment has been removed by the author.
--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kah3
blah la ko farez
ko nk jd hot sorg2 eh
x leh jd neyh
aku nk bukak cite ko
muahahaha

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

of cz r aku nk hot sorg2..
xkan nk ajak ko lak..
hhahahahhah...!!

Anonymous said...

eleh
siap ko
aku post kt fb
kat cnie x rmai org sgt
hahahaha

Related Posts with Thumbnails