---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, January 26, 2010

~:: CERITA TENTANG HOUSEMATE KU..::~

~firstly aku nk gelak dulu puas2 sblum aku kenalkan mereka kt korg...
~hhahahaahahahhahaha..!!
~bukan ape...
~dorg xtau pon yg aku nk kenalkan mereka kat blog aku yg gila glamour nie..
~hahahahah...!
~aku akan jadikan mereka gila glamour gak spt aku nie..
~hehheheheeh..
~xde ar aku nie bukan gila glamour pn..
~saje nk kenalkan kawan2 rumah aku kat korg..
~nie r mereka..



~nama bliau khairi..
~dia nie mmg suka posing bile bergambar..
~isk...2!!kalah aku..huhu~
~dia nie dak kelantan..
~area bachok..
~dia nie paling kuat gayut ngn telefon kesayangn beliau tuh..
~aku pn xtau ape yg dia sembangkan..
~dia nie gak pantang nmpk tandas..
~xtau r dia buat ape kat tndas tue..
~sama2 ar kita renung2kan dan selamat beramal...!!
~eheheheh..


~mui...!!!tahan nafas jab..!!
~heheheehhe..
~ ni lak driver umah sewa kami..
~xde beliau kami xkan pergi mane2..
~hehehehe..
~name bliau mughni..
~panggil mui jew..
~dia nie salah 1 geng jawa rangers aku..
~hehehehe..
~beliau juga merupakan chef utama dalam umah sewa aku..
~sedap kot masakan beliau..
huhu~~




~hahahahaahah..!
~ni lak seme..
~actually dia xsuka ngn gmbar nie..
~tapi..aku berdegil gk nk post gmbar beliau nie..
~aku xtau r nape beliau tidak menggemari gmbr yg nie..
~korg rase2 nape erk..??
~mmber aku sorg nie lak suka sgt menyorok bila jawab panggilan..
~aku xtau r panggilan dari sape..
~tapi dia akan cuba sorok sampai ke lubang cacing..
~heheehehh...




~ nie lak mmber aku yg low profile r bg aku..
~cz dia nie cam aku r..
~xgila glamour spt mereka..
~hahahahahah...!!
~nama beliau razi..
~dia dak johor..
~berkenan..??
~sori erk dia dh berpunye..
~tapi aku rasa dia ni byk rahsia yg dia simpan..
~~tapi xtau r pasal ape..
~klu korg tau share r ngn aku erk..
~tapi dia nie suka buat keja gila r..
~aku rase penyakit gila beliau akan datang bila dia putus cinta..
~smpai nk bunuh diri pn ade bile aku tgk beliau..
~isk2!!..lek ar bunga xsekuntum k..!
~huhuhu~





~dan aku adalah aku..
~aku nie simple jew orgnye..
~xde r spt mereka..kan..???
~hidup aku nie penuh ngn cabaran..
~so dad is why my life is so complicated..!!

~itu jew r utk hari ni aku nk kenalkan housemate aku kat korg..
~klu ade cite menarik ttg mereka aku cite r kat blog nie k..

~..........................................~




7 cOmM3nT!!:

Anonymous said...

ehem3
wei!
buat cerita psl super senior pon boleh kot kn...
pastikan name jayen,wawa,ipa, wani kluar dlm blog ni!
lau x, ak bakar umar korg..
ehheheheheh

Anonymous said...

hehehe...yup2
ak stuju ngn jayen..
ko kne ltk name,n gmbr ktorg dlm blog ko..hhehee
junior kne respect senior la.huhu
-wanie-

Anonymous said...

hahaha..
sokong...
farez!!
t minx gmbr kt ktorg
leh ktorg posing ckit
xkn ko sorg je leh posing
=p
-ipa

Hana Lockheart said...

weh... pe kata buat citer pasal aku pulak.. huhu.. nak glamor gak...

Moque said...

ehem2 lupe ke roommate lame ni..tau ar skrg da sarjana muda statistik......

Anonymous said...

aku anti tol mamat pakai spek uh..haha!!


warm regrads,
pipi power..

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

kepda super senior aku 2 nt aku cite pasal korg lak erk..
korg pn nk gila glamor gk erk rupenye..
awat xhabaq awal2 noh...
heheheheeh...
kepada mok lak jgn berkecil ati..
nt bile team shah alam kalah lwn futsal ngn team klntn baru aku post cite pasal ko erk..
heheheh..

Related Posts with Thumbnails