---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Wednesday, March 17, 2010

~..:: 17/03/2010 :: 15:59:34 ::..~



x> ape yg cube aku sampaikan kat korg ngn title di atas nie..??
x> dpt kew korg teka ape yg aku nk share ngn korang kali nie..??
x> xpe2 aku tau msti xtau pye r...
x> kali nie aku nk share ngn korg pasal cite terbaru nie lak..
x> hehehehe...~~
x> ekceli aku nk share ngn korg pada tarikh dan waktu di atas tue aku.......
x> aku dah bli kasut futsal beb..!!
x> perghh...!!!
x> yang xbley tahannye aku bli kat al-ikhsan tuh..!!
x> nak yang berjenama lak tuh..!!
x> korg cam xtau lak aku nie bkn ar minat sgt nk main futsal2 nih..
x> wowowowo...bukan kaki bangku k...
x> cume kaki kerusi jew..!!
x> hahahaha...!!
x> aku igt dulu klu nak bli kasut sukan2 nie pilihan aku cume kat butik spt giant..tesco..jusco..
x> itupon mesti cari harga yg paling cikai even cap AYAM...
x> ish ish ish...
x> kasut nie aku bli kat tanah merah..
x> tempat mok ngn zaid bli sem lepas..
x> yg xbley tahannye aku bli kasut seketol cam mok kowt ngn harge yg masih sama mahalnye..
x> cume kaler jew lain...
x> hahahaha...rilex ek mok...
x> aku pn nk jadi bintang cm ko mok..
x> even xjadi bintang pn jadi bulan pn jadi ar..
x> aku xkesah..!!hahaha..~~
x> k lah itu jew aku nk share ngn korg hari nie..

> huhuhuuhuh...~~<




eh mok..!!same kew ar ngn ko pye..???
huhuhu...~~
ni ar kasut aku..hee~~





6 cOmM3nT!!:

Aienz said...

cet~~~~
kamu nih suka kasi gempaqqq rrr...
hampeh~~~ ingatkan pe la td~~~

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hee~~
saja jew nk gtau sume org yg aku nie ade kasut baru..
hahahahahah..>~~

Anonymous said...

woooo...gile ar...ader kasut baru,camera baru...adoi..mentang2 dah masuk ptptn uh..

cik alphzan nih

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahaha...
ko tau aku dah berbelanje dekat 2ribu kot...
gle r aku nih..
haissshhh...

AZEROL@aLoL said...

design lame la bro...update la skit...huhuh

Hana Lockheart said...

adoiyaiii... ko copy la image tu... g kat desktop ko pastu buat la macam yg ada kat blog aku. maksud aku link kan ko tu... ada kan.... "perasan hensem" kat blog aku entry 1 april no 7.... kalau org tekan... akan link ke blog ko lah...

Related Posts with Thumbnails