---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, March 27, 2010

..::~ bAndArkU bEwaRnA-wArNi bEb !! ~::..




- kali nie aku nk share ngn korg pasal bandar aku..
- bandar shah alam...
- skg nie bandar aku tue.......




- dah BERTUKAR WAJAH beb...!!
- pokok2 beliau sume dah bermacam2 warna..

- hee...dapat gak aku tgk keindahan i-city nih...
- selame nih aku hnye mmpu tgk gmbar kat facebook orang lain jew...



- al mklum la since menetap kat university oxford nih...
- susah skit nk blik jenguk keadaan negeri aku tuh...

- even org dah banyak post gmbar kecantikan bndarku nie..
- aku tetap nk gak tunjuk kat org ramai yg aku dah jejak gak spt mereka...


- hahahhahaahah..~~




gong xi gong xi...

- ade gak lah beberape suasana yg menarik perhatian..
- cam suasana kebun limau ngn snow..
- perghhhh...!!
- gile stylo dowh...



model2 pokok sedang menjalankan tugas..
hehehehe~~

- mesti korang pon nak pegi gak kn...
- aku sarankan korg pegi sndiri lah coz dapat rase sndiri feel dia..
- tgk kat gmbar ngn dpn mate mmg lain..



haishhh nak gak pose kat pokok2 nih...
heheheeh..~~




- mmg stylo gle beb..!!
- patutlah tak putus2 org datang sini..
- smpai nk cari parking pn susah..

- hmm k r..
- itu jew yg mampu aku nk share ngn korg kali nih..
- pape pon aku mmg saspek r designer nih..

- lalalalalalala...~~~




5 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

tu la..org dok LONDON kan..
smpi i-city pn bru nk jejak..
aku dh g sni thun lps lg kot..hahaha

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahaha...
tahun lepas ek..
aku tye pak gad kt situ dia kate baru jew bukak kot..
agak2 r nk kencing..
even aku dok london tp aku tau perkembangan semasa ngeri aku kot...
hahahaha..~~

manjegurlz said...

weh..mmg thun lps do..dea bukak time crismas..yg snow2 sume tuh dh lame..dr thun lps lg..yg lampu2 cine tu jek..bru thun neh..

aku xsuke gebang org do..

Hana Lockheart said...

gagaga.. aku tak sempat balik kampung menatap keindahan bandar... eh? kampung ke bandar... pape la.... aku nak p amik pic kat sana gak...

btw fariz... amik la awards kat blog aku... aku ada link kan nama ko.

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Related Posts with Thumbnails