---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, April 17, 2010

..:: eH..!!dAh miNgGu eXAm kEr..?? ::..

.. weh tak sedar lak aku skg ni dah start study week..
.. tp bley lak aku rase cam takde pape lak even paper aku lagi 5 hari..
.. takde lak aku buka buku ker..study ker cam time2 skolah dulu..
.. sebulan sblum SPM aku dah duduk kat meja study and start bwat exercise..
.. TAPI SEKARANG...


.. nape aku tak duduk lagi kat meja study nih time2 camni..???
.. pandai sgt ker aku skg nie..??
.. hmm nk kate pandai tu aku tgk markah test aku semua failed..!!
.. fareez....!!
.. bangun fareez..!!
.. kamu nak repeat paper lagi ker cam time diploma dulu..??
.. dah failed baru nk menyesal..!!
.. time amik paper repeat tue baru nk rase malu..
.. jawab ngn budak2 junior kamu..
.. AKU TAK NAK BENDA TUE BERULANG LAGI...!!
.. mane semangat aku hilang nih..???
.. mane aku punye matlamat hidup aku hilang nih..??
.. mane impian aku utk berubah nie hilang..???


.. tak kan aku nak study last minute lg..??
.. arghhh...!!!
.. Ya Allah..!!tolonglah hamba Mu ini..
.. berikanlah aku kekuatan dan semangat utk aku berjuang..
.. jauhkanlah aku dgn sgala masalah2 yg boleh bwat aku down utk study..
.. hanya pada Mu tempat aku berserah ya Allah..



.. janganlah Engkau tarik segala ilmu2 Mu yg selama ini aku study..
.. adakah betul kata org..
.. dimana ada usaha di situ ada jalan..???
.. hmmm...
.. sekarang ni aku hanye mampu tawakal..
.. mugkin benar kate org..
.. kalau nk tawakal tp takde usaha tak guna jugak kan..
.. hmmm...



.. AKU PERLUKAN SEMANGAT STUDY UTK AKU BERJAYA.....!!



.. tolong doakan aku berjaya ek dalam menjawab final exam kali nie..
.. huhuhuhuhu...~~



~........................................................~

8 cOmM3nT!!:

miss leya said...

same2 la kiter berusaha ok...

ur kazen said...

ala..tamo la repeat..
aku pn tkot repeat gak..
haissshh..~!!

dulu aku ade kwn..
mase sem 2 dea ckp..klu aku dpt 3pointer dea bnje..

mase sem 4 klu aku dekan..dea banje aku gak..

n aku capai terget aku tuh
so dea asek kene banje aku jek..

hahaha..
fareez~!! klu aku dpt dekan sem dpn ko banje aku tau..
sem ni xpyh cnfrm dh hancos..

n dea slalu pesan..jgn ckp gudluck..sbb means kte brgantong kt tuah jek..
so dea suh wish semoga berjaya.

SEMOGA BERJAYA KAZEN!!!

ur kazen said...

ala..tamo la repeat..
aku pn tkot repeat gak..
haissshh..~!!

dulu aku ade kwn..
mase sem 2 dea ckp..klu aku dpt 3pointer dea bnje..

mase sem 4 klu aku dekan..dea banje aku gak..

n aku capai terget aku tuh
so dea asek kene banje aku jek..

hahaha..
fareez~!! klu aku dpt dekan sem dpn ko banje aku tau..
sem ni xpyh cnfrm dh hancos..

n dea slalu pesan..jgn ckp gudluck..sbb means kte brgantong kt tuah jek..
so dea suh wish semoga berjaya.

SEMOGA BERJAYA KAZEN!!!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

leya : same2 r kite cube jwb ngn baik ek time final nt..

ma kazen : thnx beb..!!
ko ni pndai btol bg aku smgt..
cube ko yg blanje aku klu sem nih aku bley dpt dekan..
bley..........????
semangat skit aku nk study nt...
hahahahahahah..~~

ur kazen said...

eh..ok..klu ko dpt dekan..
aku banje ko cendol..
sedap do~!!!
hahahahaha

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

xnak cendol......!!!
nak seafood.......................!!
xpown ko blanje aku perbelanjaan g sabah nt...
ok....???
hahahaha..~~

ur kazen said...

banyak hensem muke ko nk aku support..
ko ingat aku sugarmummy ko pe ke??
haissshhhh

cendol pn ok what...

Anonymous said...

Simply Shine

Related Posts with Thumbnails