---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Monday, April 26, 2010

....:: pErLuKaN mUhAsAbAh diRi sEkETikA ::...

..stress...!! stress...!! stress...!!
..nape ar aku susah sgt nk buang semua nih..!!
..nape bnde nih suke kacau hidup aku..??
..aku dah tak tahan utk hadapi nie semua..!!



..tolong ar En.Stress..
..boleh tak jangan kacau hidup aku lg..!!
..sebab aku nak jumpa En.Ketenangan jiwa pulak..
..nape ar minggu exam ni bwatkan aku rase cmnih..



..aku dah tak kuat utk menghadapinye..
..siang malam aku terpakse bersengkang mate utk pahamkan semua topik..
..gunekan pelbagai care utk pahamkan..
..tapi ape yg aku bace cam masuk kanan kuar kiri jew..!!
..time exam lak terus BLANK otak aku..!!
..nk tiru org sebelah..??
..pengawas lak pndang aku cam nk makan dunia lak..!!
..arghhhhhhhhhhhhhh...!!
..yg aku bengagnye bile dah abih exam tuh baru aku teringat semua formula..!!
..nape ar aku tak ingat time exam tuh...????
..perlu kew aku salahkan diri..???
..skg nie aku hanye mampu berdoa dan tawakal jew..
..aku ade lg 2 paper utk aku jawab..
..aku harap diberikan kekuatan utk jawab semua paper tu ngn tenang..



..dan En.stress pula anda dilarang masuk dlm otak aku skg nih...!!
..aku nak tumpukan otak aku dgn paper seterusnye ngn hati yg tenang dan aman..
..yg dah terjadi tu biarkanlah ia pergi..
..yg belum terjadi ni ar aku ade mase utk baikinye..
..semoga aku dapat menghadapinye ngn baik sekali...!!
..doakan aku ye kawan2...!!
..aku mmg perlukan sgt2 korg punye support..!!
..korg punye support ar yg bwatkan aku semangat semula...!!




..thanx kpd sape2 yg tak putus2 bg aku semangat ek..!!

5 cOmM3nT!!:

mohd mughni masmastur said...

awak,jgn stres2 taw k.saya ad kt sisi awk sntiasa..yg da lpas biakan k
kte score a next 2 paper k

annas said...

awak...kesian awak..
sy pon senantiasa ade kat sisi awk..ok?

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

wah..!!

thnx kpd saudara mughni dan annas cz sudi berada disisi sye...

hahahahahha...~~

bLondEacTor said...

nape nie bro??...
skunk nie musim xam??..
aku pun stress gak..
lagi phobia...
rileks k..

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

kite berbeza dik..
ko pndai..
aku...???
x..!!
tnsion gle kot xdpt jwb paper sblum nih...!!
cam haram jew...!!
xpe r bnde dah jd kn...
huhuhuhuhu....(T_T)~~~

Related Posts with Thumbnails