---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, April 9, 2010

..:: 18 mArCh 2010..bErMaKnE kEr..?? ::..

.. korg igt lg tak ape yg korg bwat pada tarikh tersebot..??
.. mestilah tak kan..??
.. ye lah dah sebulan hari tersebot berlalu..
.. kali nie aku nak share ngn korg pasal ni lak..
.. pasal tarikh yg aku sgt suke dan sgt bermakne dalam idop aku..
.. mesti korg pikir..
.."ala...mesti nak cite pasal burfday aku kan..???"
.. tapi andaian korg kali ni salah..
.. sebenarnye dah lame aku nk citer pasal ni tapi aku takde bahan lak..
.. aku tak pegi lagi bwat research time tu..
.. tp skg ni aku dah ade bahan..
.. baru jew aku dapat even dah sebulan berlalu..
.. eh ape lak aku nk citer kali nie ek..??
.. hehehehehehe...~~
.. sebenarnye pada tarikh tersebot aku dapat anak buah baru..!!!!



.. anak kakak aku yg ke-3..
.. perghh cam xcaye lak kan aku berkongsi hari lahir ngn anak buah sendiri..!!
.. aku ingat dulu time aku pegi umh dia..
.. time tu perot dia ngh memboyot..hehehe..~~
.. aku ckp kat dia..
.. kuarkan anak ko ni 18hb 3 taw..!!
.. cz dia citer due date dia hjung bulan 3..
.. dia pn ckp 'xde maknenye aku nk kuarkan anak aku time tu'..
.. tp tak sangka lak kate2 aku tue mmg masin kot..
.. bile 18hb mac mejelang..
.. pada pukul 1 a.m kot aku terima panggilan dari abg ipar aku..
.. dia kate baby anak dia dah kuar..
.. aku pn cam tak caye lah cz aku baru jew aku kena prank ngn member2 aku pasal burfday aku..
.. aku ingat kakak aku ngn abg ipar aku tu komplot nk kenakan aku gak..
.. cz byk kali gak dorg tu kenakan aku..
.. tp andaian aku silap cz setelah aku tanye ramai pihak..
.. btul lak kakak aku dah bersalin pd 18 mac 2010 ..!!
.. perghhh..!! time tu aku rase nk sgt jumpe kakak aku tu..
.. bkn nk tgk anak dia tp nk gelakkan dia..
.. nk cakap kat dia yg aku main2 jer suruh dia kuarkan 18hb 3..
.. hahahahahahaha...~~
.. tp dah memang tertulis kan bile anak dia nk kuar..
.. aku sampai skg macam tak percaye lagi aku ade anak buah yg sama tarikh lahirnye ngn aku..



.. anak buah aku tu namenye Muhammad Adam B. Azre..
.. kepada kakak aku tu jgn lupe aku lak klu nk celebrate burfday anak kamu ek..
.. klu bley aku nk potong kek same2 ngn adam nt..
.. klu bley aku nk adiah sekali sama ngn ape yg ko bg kat adam ek..
.. hehehehehehehehehehe..~~
.. ok lah..
.. ini jew r yg mmpu aku coretkan pada kali nie..
.. aku juz nk ucapkan tahniah kpd kakak aku Norashikin ngn laki dia Azre kerana dapat cahaya mata..
.. pasni kamu semua dah tak bosan duduk berdua lagi..hehehe..~~



..time pegi melawat anak buah aku..




.. ok aku chow dulu..!!

4 cOmM3nT!!:

Anonymous said...

cite da basi baru nk tulis..
ape ar kwn..
huhuhuhuhuhuhu.....

Anonymous said...

takder baju laen ke nk pakai?

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

biar basi..
aku nk gak tulis..
huhuhuhu..~~

ni sape lak bley tau aku pakai baju same nih..
haishhh..~~
dah ni jew baju yg aku ade..
nk bwat cmne..
nt aku beli baju baru aku tunjuk kat ko ek..
hahahaahahha..~~

ur kazen said...

yg baju tu bkn aku yg komen eh~!!
walaupn aku pnh ckp bnd yg same..wakakakaka

smpi hati ko fareez..nape xde credit untuk aku kt post neh~!!

hahaha..gmbr yg last tuh aku yg snap!! nak juga credit untuk aku!!! wakakakakakakaakkaka..

Related Posts with Thumbnails