---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Wednesday, July 14, 2010

..:: biLe nAk pErGi NiH..?? ::..

..perghhh..!!
..lama gila rasenye aku dah tak update blog aku yang perasan glemer nih kan kan..
..dulu time cuti sem bolehlah aku 'hupdet' selalu..
..coz dah tak tahu nak buat ape lagi selain menatap laptop vior aku ni untuk on9..
..hahahaha (err ekceli laptop cikai2 jer..hee..~ )

..berbalik kepada topik sebenar aku..
..aku nak pergi mane nih..??
..pergi sana ker..??
..ker pergi situ..??
..korang rase..??
..mesti korang tak dapat rase aku nak pergi mane kan..
..takpe2 biar aku cakap ek..
..aku nak pergi bercuti kat pulau perhentian...!!


..best kan kan..??
..cantik gile weh air dia...!!
..tak same kalernye dengan air parit depan umah aku beb..!!
..tu yang aku tertarik nak pergi kat situ..!!
..jom ar pergi beb..!!

..ekceli benda nih dah lame aku dan geng2 diploma aku dulu rancang..
..perancangan nak pergi awal sem lepas..
..tapi disebabkan ade sedikit kesulitan so terpaksa kami batalkan perancangan nih..
..katenye nak pergi sem ni..!!
..tapi bile korang nak ajak nih..??
..dah lebam aku tunggu nak pergi sana beb..!!
..takkan korang takde nafsu tengok kaler pantai dia weh..
..cun gile beb pantai dia..!!
..hahahahahahha..~
..yang penting kaler dia tuh susah nak dapat beb..!!

..mintak2 ar ape yang aku ngidamkan ini akan dapat ditunaikan suatu hari nanti sebelom aku habis belaja nih..!!

..aku nak jugak merasa menyelam tengok2 pemandangan dalam laut nih..
..nak tengok ikan2 yang susah aku dapat tengok selain ikan sardin, ikan kembong, ikan bilis dan sewaktu dengannye ar..
..aku nak tengok ikan2 yang ade banyak2 kaler tuh..!!
..lawa beb...!!
..err tp kalau orang yang tak reti berenang nih boleh tak pergi ek..??
..alaa kalau pakai pelampong pon aku tak kesah..!!
..asalkan aku dapat tengok ikan2 cantik tuh..!!
..hahahahhahah...~

..weh jom ar pergi..!!
..cepat2 plan sekarang..!!
..aku tetap nak pergi jugak...!!
..tapi aku malas nak arrange taw..!!
..hahahahahahha..~

8 cOmM3nT!!:

miss leya said...

fareez..ko neh..arrange la..g satu bas..jimat kos sket..haha...

Anonymous said...

cuti kita tak same la farez. nk buat cuti sem ni perhentian tutup. musim tengkujuh kot. aku cadangkan cuti mid sem sem depan. final decision. kita book awl2 then boleh pg rmai2. senang sket. amcm?? -moque

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

liya : hahahaha..nak arrange 1 bas..??baik aku buat rombongan cek kiyah jew..hahahahh

moque : ala yekew mok..xdapat pegi sem ni kew..??kecewa aku..huhuhuhu..~
kalau sem dpn ok..tp ko kena gtau awal2 ar..ko arrange pastu ko yg ketua..ok..??

Yatie Bebear said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
fareez!!!
sem dpn kn kite nk g sabah!!!
sampai ati ko!!!! :"(

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

alamak terlupe lak weh aku nk g sabah..
haishh..
tp aku nak gi dua2 tempat 2 weh..
ade sape2 nak belanja aku x weh ko rase..???
hahahahhaa..~

ur kazen said...

kn aku suh save budget..
sem ni aku dh save 5rat utk g sbh tu..
ko pn smpn r weh!!!
aku nk g gak!!
klu ko xde duit..
aku g sorang je r..
nor pn dh ade kt sane..
pe de hal..hahahaha

Anonymous said...

You are not right. Write to me in PM, we will communicate.

Anonymous said...

I think, what is it good idea.

Related Posts with Thumbnails