---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Monday, June 28, 2010

..:: aLaMak..!!bEtOL kEr..??mALasNyE.. ::..

+ ape...??
+ betol ker nih...??
+ kenapa laju sangat masa kat jam ROLEX aku nih berjalan..??
+ tak puas lagi nak menikmati hari2 yang sebegini..
+ oh tidak...!!
+ aku dah nak kena balik kelantan...!!
+ tapi aku tak rasa nak belajar lagi sekarang nih..!!
+ hmm nak tak nak terpaksa jugak kan aku kena balik sana..
+ kenapa aku rase macam baru je semalam aku start cuti..??
+ sedangkan dah 2 bulan masa berlalu rupanye..
+ tapi yang pasti member aku yang dekat politeknik dah selamat start sem baru..

+ korang nak tahu aku balik bile...??
+ mesti nak tau kan kan..??
+ heheheheheeh..~
+ aku balik 1hb Julai..
+ claz aku start 4hb..
+ awal kan aku balik..??
+ macam tak sabar jer nak balik kelantan tuh..
+ ini semua terpaksa kerana aku nak kena setelkan hal2 rumah sewa aku tuh..!!
+ nak kena beli barang2 sendiri kerana dapat rumah sewa kosong yang takde ape2 barang...!!
+ so terpakse ar aku dengan housemate aku yang hensem2 tuh pergi beli sendiri..
+ perancangan kitorang nak beli benda2 simple jer untuk rumah sewa kitorang yang glemer tuh..
+ antaranya macam tv flat HD 46 inci pastu cocok astro, set perabot, katil, almari..opss..!!bukan almari kain2 ni ok..!!karpet,mesin basuh, peti ais dan yang paling penting pasang streamyx..!!
+ simple je kan kan..??
+ hanya itu sahajalah yang kitorang mampu beli..
+ nak beli lebih2 nanti takot ade orang jeles pulak kan..
+ heheheheehhehehe..~~

+ ok bercerita pasal aku nak balik nanti pulak..
+ balik nanti aku akan naik viva lady kepunyaan awek mui (wanie)..
+ kemungkinan dia amik aku dekat Uitm seksyen 7 kerana dia amat tidak tahu menahu selok belok nak pergi mane2 tempat lagi dekat daerah shah alam nih..
+ hanya 1 tempat tuh je kot yang dia tau..
+ heheheheheh..~
+ aku akan ditemani sorang bonzer (razi) yang amat garang sekali untuk menjaga keselamatan aku sepanjang perjalanan aku dari sini ke perak..
+ apabila sampai di perak nanti aku dan bonzer aku tuh akan naik kereta ferari milik kawan aku yang bernama mui..
+ tapi yang mushkilnya bolehkah kereta ferari beliau membawa barang2 aku yang menimbon nimbon tuh..!!
+ almaklum ar kereta mahal tuh kan sempit..!!
+ dah ar provide untuk 2 seat je..!!
+ abis tuh bonzer aku yang gemok tuh nak letak kat mane pulak..??
+ hahahahahahahahaah..~

+ sepanjang perjalanan dari perak ke kelantan pulak kitorang akan konvoi 2 kereta mahal..
+ satu kereta di isi dengan wani dan wa..
+ seketol lagi kereta pulak dimuatkan aku, mui dan razi yang disumbatkan ditayar kerana dah terlebih muatan..!!

( razi dan mui bersama ferari beliau yang bawak aku nanti )

+ hahahahaahhahaha...~

+ so doa2kanlah perjalanan kami nanti selamat sampai ek..!!



7 cOmM3nT!!:

Hana Lockheart said...

jam rolex.. tak bleh bla~~~
memang skill belagak anda mampu untuk dibanggakan!

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

hahahahaha..~~
saje jew aku nak belagak dgn benda yg takde 2 nana..
nak beli xmampu..
cume mampu sebot jew jenama tuh..
heheehehhe..~

miss leya said...

kelakar la ko neh fareez..oke2..ak doakan ko slmt smp k..

yang pastinya aku xnk cuti abesss...

haha..malas kot...

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

thnx liya..!!
aku pn xnk cuti aku abis..!!
huwaaaa...!!
xpuas lg nak dok bawah ketiak mak aku...!!
wakakakakaakkaaka..~~

Anonymous said...

0it.kuang asam ko.ak br bce blog ko nih.ko ktuk ak yer..kalo ak tau awl,ak dh tgglkn ko kt tepi jln tau.nsb la ko dgn rzi drive.tu p0n c0mplain!huh.ak bkn xreti jln,sje je nk nyushkn ko.pdn mke korg kne tngu ak.hahahahaha

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

hahahahahahha...
ko memang suka myusahkan aku...
nasib ko bg aku tumpang kete ko..
kalau x mmg aku dah kutuk depan2..
hahahahahahhahahahahahhah...~

Anonymous said...

KIRE SYUKUR LA WEH ADER OANG NK BWK KO..LAW AKU TINGGAL JE ..NASIHAT DARI PP..HAHHAA

Related Posts with Thumbnails