---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, October 9, 2010

..:: yAhOo bOLeH hUPdAtE sOkMo..!! ::..

..jeng jeng jeng..!!
..entry yang cukup ringkas dan padat lagi kali nih..
..kali nih aku nak share dengan korang semua pasal kegembiraan dah kesedihan aku..
..err korang nak tahu yang mane dulu..??
..yang happy2 ker or yang tangkap leleh dulu..??

..takpe2 biar aku citer pasal happy2 dulu ek..
..sebelom tuh..
..sila pasang mood happy anda sekarang ek..
..dan pastikan senyuman anda selebar mulut ning baizura ketika bace entry nih..


..ok..!!
..dah pasang..??
..sila baca dengan nada yang sedikit gedik dan gembira ek..

..yahoooo akhirnya streamyx terCOCOK jugak kat rumah sewa aku nih..!!

..hee hepi tak..??
..hahahaha bagi aku hepi gile nak mampos ok..!!
..agak berkurun aku menunggu penantian beliau tapi selepas 2 bulan lebih baru beliau sudi mencocokkan diri beliau kat dalam rumah aku yang ala2 kondo nih..
..huh..!! terima kasih TM..!!
..kerana menjalankan tugas selepas kitorang pergi ketok meja beliau..!!
..heeee..~

..ok sila pergi kat setting mulut korang dan pasang mood masam2 cuka..


..sebab aku nak bercerita pasal citer tangkap leleh pulak nih..
..dah pasang ke belom..??
..apsal aku tengok mulut korang still lebar cam ning baizura lagi tuh..??
..cepat kepit2kan mulut korang tuh..!!
..haishhh...~~
..hee..~

..ok..!!
..sila baca dengan nada yang sempot2 dan sedikit gedik jugak ek..

..ARGHHH..!!SEMUA DATA AKU DALAM LAPTOP DAH HILANG..!!
..MENYESAL GILA AKU PERGI FORMAT LAPTOP AKU...!!

..sob sob sob..!!
..sangat sedih ok kalau benda nih terjadi kat korang jugak kan kan..
..rasa macam terus tak selera nak pandang laptop tersebut even name beliau is VIOR..
..rasa macam dah takde guna lagi dah hidup nih sebab semua kenangan aku termaktub di dalam laptop tersebut..
..haisshhh time tuh aku rase cam nak campak kuat2 je beliau kat lantai biar pecah seribu..
..err sejuta pon takpe kot coz dah bengang sangat kan..
..huhuhhu sedih2..!!

..TAPI..
..bak kata pepatah..
..SETIAP YANG TERJADI PASTI ADA HIKMAHNYA..
..aku mula pujuk2 buah pinggang aku untuk menerima suratan takdir tersebot..
..LET BYGONE BE BYGONE..
..ceh tetiba terlintas pulak kata2 perangsang nih..
..heee..~~

..SETIAP MASALAH PASTI ADA SOLUTION NYA..!!
..betul tak..??
..sebab aku dah jumpa satu software yang boleh dapat balik data tersebot..!!
..perghhh indahnya ar dunia nih beb...!!
..tibe2 aku rase senyuman aku lagi lebar daripada senyuman ning baizura ok..!!
..semua kenangan aku masih lagi boleh diabadikan kat laptop aku tuh..!!

..YAHOO..!!
..ok..!!
..done...~

psstt : err sori banyak2 to someone coz badmood gila2 sampai tak terlayan beliau..sori ek..hehehehehehehe malu2..!!hee..~

2 cOmM3nT!!:

ur kazens said...

woi..software pe tuh..klu aku dh terformat lptop ni dlm sebulan lepas..leh dpt balik x...nk software tu...pe namenye..

ala..ko ngan org tu pn same..
klu badmud due2 xnk layan org..hahahahaha...

aku buang sume bnd kngn2 aku kt srawak..rileks jek..dgn rela hati aku buang..hahahaha

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

aku xtau ar kalau dah lame bley ke x amik balik..
name sopwer tersebot is getdataback..
ko cari ar pus2 ek..
hehehe..
tp xsemua data dapat save beb..!!

Related Posts with Thumbnails