---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, January 18, 2011

..:: biLA LaPtoP dAh rOsAk..hMm :..

..aku kembali lagi....!
..rasa macam dah lama tak buat entry baru..
..al maklum ar kan..
..semenjak laptop aku tuh meroyan tak tentu pasal..
..segala urusan aku dalam blog yang cokelat nih pon dah terabai..
..dah tak dapat nak hupdate sokmo..!
..huh...~

..ape..??
..kenapa tak hantar berubat laptop tuh..??
..celah mane nak hantarnye beb...
..segala tok bomoh aku dah jumpa tapi dorang still tak dapat nak ubatkan laptop yang gila meroyan macam laptop aku tuh..
..rase macam gedik gila ok laptop aku tuh..!
..rase macam nak sule2 je bila pandang beliau..!
..haishh..~

..dah tak pasal2 aku nak kena tebalkan muke aku yang persis tom cruise nih untuk pinjam laptop or PC orang lain kalau nak buat kerja..
..lagi2 kalau nak online..
..tak pasal2 kena ambik nombor giliran untuk tunggu turn..!



..hmm..
..alangkah seronoknye ar kalau ade orang yang sudi nak hadiahkan aku seketol laptop time burfday aku nanti..


..memang kompem aku terlompat lompat kat atas tilam TOTO aku yang empuk nih untuk menunjukan keseronokkan yang melanda terhadap diriku..!


..perghhhh..!
..sangat seronok ok..!
..hee..~

done...!

1 cOmM3nT!!:

NURUL NADIAH MAMAT said...

beli baru r bro....ahaha.....

Related Posts with Thumbnails