---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, January 25, 2011

..:: nAk bErBiSnEs jUgAk ! ::..

..haa mari mari...!
..tiga singget tiga singget..!
..haa makcik nak ape..??
..karipap 3 ketol..??
murah jer saya jual nih..!
..bukan saja murah tapi sangat sedap dan lazat..!

..hohohohohoho..~

..amacam..??
..ada bakat yang tersorok-sorok tak dalam naluri jiwa dan raga aku nih kalau berbisnes..
..nak jugak aku merasa ada customer yang beli barang aku nih..
..weee....~

..err korang nak beli tak kalau aku jual nanti..??
..korang wajib beli taw..!
..baru ar semangat sikit nanti kalau korang support aku..
..korang beli taw...!

..haa..??
..aku nak jual ape..??
..hmm..
..aku nak jual makanan kot nanti..
..korang rasa ar makanan aku yang lagi enak dan lazat tuh ek..

..nanti ar aku listkan makanan2 yang nak aku pasarkan tuh ek..
..tunggu taw...!



..done...~!


4 cOmM3nT!!:

NURUL NADIAH MAMAT said...

aku tunggu sale dari ko....

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

ko wajib beli taw..!
wee..~

NURUL NADIAH MAMAT said...

kalo murah aku beli....
kalo mahal aku tak beli....
kalo free lagi aku nak beli.....!!!
ahaha....

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.rafali said...

of cz ar dgn kawan2 aku bg harga murah..
untung skit pn xpe..
demi kebahagiaan kwn2..
hee..~

Related Posts with Thumbnails