---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Wednesday, March 23, 2011

..:: mAc..bULaN pALiNg bEsT ! ::..

..err boleh tak kalau nak ulang balik bulan Mac nih ??
..rasa macam tak puas pulak menikmati bulan tersebut !
..banyak pulak memori yang terguris kat ingatan aku nih..
..korang nak tahu ke apa yang seronoknya bulan Mac nih ??
..eleley nak tahu sangat lah tuh !

..aku boleh bagi tahu tapi korang kena senyap-senyap tau..
..jangan nak pergi kecoh dengan makcik-makcik jiran sebelah korang tuh..
..takut depa semua kena high attack pulak bila dengar story aku nih !
..wee...~

..ekceli bulan Mac nih adalah bulan yang sangat spesel sekali dalam hidup aku nih..
..sebab aku dah dapat banyak benda !
..korang cuba teka aku dapat apa..
..eh eh tak payah lah nak teka-teka..
..malas pulak nak tunggu korang meneka..
..bukan betul pun..
..heee...~

..aku dapat seketol kek chocolate indulgence lagi !


..tapi kali nih sangat romantik ok suasananya..
..di dalam tempat gelap lepas tuh ditambah pula dengan seri kilauan cahaya lilin !
..perghhh sangat terharu ok !
..terima kasih banyak-banyak kepada cik spesel dan cik kazen yang sudi buat party terkejot itu !
..aku cuba untuk menghargainya ok !
..heee...~

..bukan dapat makan kek sahaja beb..
..aku dapat makan western food yang sangat sedap gila !
..serius aku tak pernah makan makanan western yang sangat sedap dan lazat itu !
..err aku harap sangat cik kazen aku tuh belanja aku kat tempat itu !
..heheheehe...~

..yang tak boleh blah nya aku dapat jugak telan tutti fruity !


..perghh gila sedap dan lazat ar senang citer !
,,patut lah harga dia mahal nak mampos..
..rupanya kesedapan aiskrim tersebut memang superb !
..thanks kepada cik kazen kerana sudi belanja..
..err belanja lagi boleh ??
..nak cup yang besar tau !

..korang jangan jeles kalau aku cakap aku dapat mp3 !


..perghh macam tahu-tahu jer aku nih pendengar muzik yang sangat ketagih..
..al maklum ar..
..sebelum nih aku dengar lagu dekat BB* aku nih jer..
..tup tup tup !
..dapat pulak mp3 kat tangan nih..
..memang aku gembira tak terkata ar beb !
..terima kasih kepada cik spesel..
..hehehe..~

..* err BB tuh is not stand for Blackberry ya.. ..tapi stand for BukanBerry !

..korang nak tahu lagi..
..bulan Mac nih jugak aku dapat makan kek New York Cheese ok !
..dah lama aku mengidam nak makan tuh..
..nasib baik roomate aku nih memahami dan belikan untuk aku..
..tapi yang sadis sikit bila dengar adalah dia bagi 1 slice jer !
..dah lah 1 slice..kongsi dengan 6 orang pulak tuh !
..sadis kan sadis kan ??
..hehehehehe..
..tapi aku hargai ok !

..rasanya cukuplah untuk entry aku kali nih..
..takut ada orang jeles pulak bila cerita banyak-banyak..

..hee peace !

done !

3 cOmM3nT!!:

mohd mughni masmastur said...

atleast ad kn..dr ak tk dpt pape.huhuh

Cik Kazen said...

hahahaha...
yeay.. dah post!
elelelele...
sbnrnye ko kecewa xdpt kasot kan.
cik spesel dh crik kasot..
kt adidas..al-ikhsan..
tp siyes..xde yg cantek.
hahahahahaha...

cik kazen lak.
klu nk kene banje adek..adek ipa..
nk banje kazen lg n mstilah + cik spesel skali..
mau 1k aku abes 1 mlm.
aritu pn dh 1/2k aku abes. (sj nk wat mcm byk..even mmg byk!)

TF lagi sedap dari Baskin kan kan kan?????
hahahahahaha... sat g aku nk g mkn ngan zira.. ade diskaun 20%. zira dpt 6A beb SPM.. tercabar aku. hahahaha... so..kene lah bnje kan kan kan..

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.rafali said...

mughni : hahaha ayat sentap disitu..hehehe..ape2 pn thnx taw..hheee..~

cik kazen : aah weh nk kasut..nak kasut..tp dapat benda lain lak..kecewa jab..hee..~
tp ok ar gak dapat mp3..xde ar aku nk dgr lgu kat hp aku yg mahal tuh..hahahha..

weh hebat gila zira dapat 6A!
aku pn dapat skit je weh..sng sgt ke soklan spm skg ???? heee..~

Related Posts with Thumbnails