---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Thursday, February 23, 2012

..:: terSEKSA seketika bila.. ::..

Salam korang semua..kembali lagi aku dengan entry yang gedik-gedik glemer nih kan..ok kali nih aku nak paparkan satu kupasan penting mengenai cuti semester yang sangat bosan bila TAKDE..

* DUIT..
kat poket aku cume tinggal duit 2 posen jer..itu pun sayang nak guna sebab duit baru..hee..

* CREDIT..
maxis aku tinggal 0 sen dan celcom lak tinggal 2sen je ok ! itu pun cube tak nak gune untuk benda yang tak penting.. sangat sadis kan..so kepada sesiapa yang yang text aku tuh aku nak mintak maaf banyak-banyak sebab terpaksa jadi belagak sebab tak dapat nak reply text u ol itu ek..sila jangan nangis laju-laju bila aku tak layan korang.. (:

*KAWAN NAK AJAK LEPAK..
oii korang..sila ajak aku lepak boleh tak? aku dah patah kaki nih duduk rumah layan citer korea je memanjang ! sampaikan muke aku nih dah ada cop muke K-POP ! #oktipu

*CITER BEST KAT TV !
bila buka tv tuh serius aku tengok cite-cite bodoh je aku rasa.. macam tengok cerita 'raja lawak' yang sikit pun tak dapat nak gelakkan diri aku nih..dan tak pasal-pasal last sekali aku tengok kartun jugak cam kartun " kampung boy" dengan "upin dan ipin" even aku tau cite tuh dah banyak kali ulang !

*INTERNET !
nih yang paling sadis bila kat rumah aku nih takde line internet ! terasa diri ini sangat dibawah katak tempurung..tak dapat nak tau gosip-gosip terkini..arghhh ! ok dah lepas tensen..

sekian saja kupasan mengenai cuti semester aku pada kali ini..semoga cuti anda semua lebih bermakna daripada biasa.. (:

kbai !


3 cOmM3nT!!:

Yatie Bebear said...

eleh ! aku ajak lepak xnk! menyampah!

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.xson said...

alaa...
ko ajak time aku bz..
mmg tak ah aku nk lepak kan..
hee... (:

Yatie Bebear said...

poyo ah bz. dan2 jek.
pdhl alsn xde duit jek.
oooo.. ngan mbr2 ade la duit kan.
fineeeeeee...
tacing!

Related Posts with Thumbnails