---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, January 23, 2010

~:: HARI KELUARGA COMOBISTA ::~

+ aku rase selama aku sebagai pelajar uitm kn setiap sem akan ade family day..
+ setiap sem tue gak aku selalu akan pergi gk..
+ cz mmber2 aku nie sume ni aktif sgt ngn persatuan mereka..
+ aku nie bukan ape..
+ kdg2 aku tgk family day nie byk main game budak2..
+ contohnye..
+ cari gula2 dalam tepung r..rebut kerusi..lari sane sini..
+ tapi 1 game nie aku mmg anti gile..
+ cz seumur idop aku sebagai sorg manusia yg glamor nie aku xpernah lg selesaikan game tersebut..
+ korg nk tau benda..??
+ game tiup belon sampai letop...!!
+ wahhh...!!
+ takut..!! sakit nt kena bibir aku yg ala2 angelina jolie nie..!!
+ hahahhaahahha...!
+ tp mmg aku anti gila game tersebut..
+ aku akan pastikan yg game tue aku xkan masuk..
+ kalau r aku yg arrange family day nie aku akan cuba melupuskan game tersebut..!!
+ huhu~
+ hmm family day aku 23hb jan nie..
+ pagi sampai mgrib dowh..!
+ aku dengar plan sebenarnye smpai malam cz nk bwat malam kebudayaan sekali..
+ tp xjadi lak..may be xdiluluskan kot or xder budget..
+ so kepada sume mmber2 aku and senior and super senior aku di jemput dtg r erk..
+ kita lawan nt sape yg menang..
+ aku dengar ade game xplorace..
+ aku akan kuarkan sume kehebatan aku utk mng nt..heheh..
+ k r..kepada senior2 aku cam ipa..jayen..wanie..and wawa dah bersedia kew nk bertarung ngn aku..???
+ hehehehe....
+ kepada mui..razi..kery lak make sure kita 1 kumpulan k..!
+ kepada othman muhamad lak..jgn kau nk menyebok..!!
+ huhu~

6 cOmM3nT!!:

aNnAs said...

gedik jeee..huhu..=b

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

ko nie nas suke jeles ngn aku kn..
huhu~

Anonymous said...

korg kalah oi!!!!!!!!!!
ktorg juara...
kalo msuk hero remaja leh la ko menang
heheheh
-ipa

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

ah xde2..
korg main org dalam bley r..!!
mmg r aku kalah..
huhuh~

Anonymous said...

Loser gler korg! Haha
-ipa

Anonymous said...

ahhaahah..loser!!!
kitorg juara sepenuhnye..
tu la korg tknk grup ngn kitorg..hehee
-wanie-

Related Posts with Thumbnails