---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Wednesday, May 12, 2010

..:: sErOnOk kEw bLe dOk kAt uMaH wEh..?? ::..

..tit tot..!! titt toooott..!!
..tiap-tiap pagi alarm aku berbunyi bile waktu pagi nih...
..biase ar bgun2 jew gi smbhyg subuh dlu pastu usha sarapan pagi...
..gosok gigi..??
..of coz ar aku gosok gigi dulu sebelum makan...
..tapi pernah gak aku sapu makanan dulu sebelum gi gosok gigi dulu..!!hihihi..~~
..biase ar nafsu makan kuat sangat time tuh...!!
..syhhh..~~
..jgn gtau orang ramai lak ek...hihihihihih..~~
..tapi itu ar rutin harian aku hari2 ble menjelang pagi..
..tapi yang tabole tinggalnye adelah TIDO..!!



..lepas makan mesti katil aku kuat memanggil-manggil utk aku baring atas bliau..!!
..dah macam satu kewajipan lak tido lepas makan nih..!!
..haishhh...~~
..orang kate nanti jadi mR.BoNcEt lak kalau buat selalu..
..tapi nak buat camne kan...
..berbalik kepada topik yg aku nak share dgn korg nih...
..besh kew weh dok umah nih..??
..memang ar besh ble dah lame tak balik..
..tapi kalau dah lame sangat tuh rase cam tak besh lak bile takde bende yg nk bwat..!!
..nak lepak ngn kawan2 lak dorang busy ngn keje and study lagi..
..nk kuar jalan2 takde transport lak..!!haishhh..~~
..sebenarnye memang aku dah plan lame nak keje part time nih tapi takde transpot lak..!!



..kalau nak kerja pun tak tau nak keje ape...
..tak nak aku cari cam tahun lepas...
..penat jew aku cari semua tempat tapi last2 suruh tunggu dia call nanti..
..haishhh...~~
..bile ar nak dapat motor nih..huhuhuhu...~~
..senang skit ble ade trnspot nih kan...
..abah...bile abah nak bagi motor kat anak abah nih..??
..kasihanilah anakmu ini...hihihihih..~~
..ermm aku pun dah tak tahu nak citer camne lagi...
..tapi yang pasti aku bohsan..!!bohsan..!!bohsan..!!
..weh inform ar ngn aku beb kalau korang tau ade keje part time around shah alam or klg..!!
..aku nak nak jugak keje cz aku nak dwit..dawit dan dwit..!!
..hihihihihi...~~
.. ok ar..
..ni jew yang mampu aku share ngn korg sume setakat nih...
..papehal kalau nk ajak lepak kew ape kew korang roger2 ar aku ek..!!





...lalalalalalalalalalalalala..~~

3 cOmM3nT!!:

your fwenz! said...

weh ko carilah kerja kat jusco tue!!
kat c2 aku dengar byk kerja kosong kot..
tp tak tahulah dia nk staff lagi ke x skg nie..

kazen said...

weh..kt tesco setia alam ade keje..
kt kumon setia alam..ade gak kot..
ajar tution..
kt plaza alam pn ade keje..jd promoter..
byk keje weh..
ezat blh dpt 2-3 keje dlm 1 ari..
mcm ne ko leh xdpt..haisshh..
pi la cri keje weh..
pastu banje aku..

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

mmg ar aku nk cari keje tp xde trnspot lor..
xkan ari2 aku nk naik bas g keje..
haishhh xbesh btol ar...
hahahahahha..~~

Related Posts with Thumbnails