---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Monday, May 24, 2010

..:: bErcEriTa tEnTaNg kOnVo..!! ::..

..selesai sudah hari konvo aku pada hari sabtu lepas...
..mesti ramai kawan2 seperjuangan aku rasa gembira tak terkata kerana mereka telah mendapat skrol diploma tuh..
..perasaan sama dengan aku kerana akhirnya berjaya dapat pegang seketol diploma yang aku perjuangkan selama ini..
..keputusan cgpa ok ke tidak..??
..aku tidaklah sepandai rakan2ku seperti eida,atiqah amirudin dan kama firdaus yang telah dapat Anugerah Naib Canselor (ANC)..
..aku hanya beroleh keputusan 5 flat jer..
..itu pun aku dah penat pikir macam mana aku boleh dapat keputusan yang amat memberangsangkan itu..
..tapi apa2 pun aku tetap bersyukur kerana dah berjaya sampai sini..
..hahahahahahahahahahaha...~~
..bercerita tentang konvo pulak..
..perghhh..!!ramai gila orang time tuh...!!
..sesak gila dengan orang2 yang ingin melihat aku amik seketol diploma tuh..!!
..tapi takpe kerana aku faham..
..mereka juga ingin berkongsi kegembiraan dengan aku..
..perlu ker buat ayat perasan seperti ini..??hihihihi...~~
..sepanjang perjalanan aku nak masuk dewan tuh sempatlah aku bergambar dengan kawan2 aku seperti burn,moque,syawal,atif,boyot,razi,k-ry dan semua budak lelaki..
..budak perempuan..??
..mereka semua hilang ketinggalan dibelakang dan aku malas nak kesana..hihihi...~~
..so tak dapatlah nak bergambar dengan geng budak perempuan kelas aku dulu seperti leha,tini,yon..
..time kat dalam dewan pulak aku rase amat bohsan sekali kerana video yang bosan2 ditayangkan untuk tatapan mata aku yang agak2 comel nih..!!
..perlu ker tayang itu semua..??
..aku pon xpaham kenapa dan mengapa..??
..time nak amik sijil lak aku telah menunggu turn yang agak lama kerana mereka memulakan dahulu dengan budak2 degree..
..bohsan + ngantok + tido + sakit punggung + topi dah senget + baju dah konyok balik + seluar dah tak betol cz menunggu turn yang amat lama...!!
..angka giliran aku time tuh adalah 868..!!



..perghhh...!!memang naik kematu punggung aku tunggu turn...!!
..dan apabila masa aku hendak ambil sijil tu pulak jantung aku tiba2 terasa amat berdebar2 dengan kencangnya...
..dup dap dup dap..!!
..masih lagi dok terpikir macam mana nak senyum2 kambing ketika nak ambil sijil tuh..!!
..dan akhirnye aku ambil sijil dengan senyuman manja aku yang amat kacak apabila terpandang...!!



..hahahahahahahahahahahahaha...!!
..aku tak suke gambar aku yang budak foto tu amik coz gambar aku kelakar...!!
..arghhh...!!malu2..!!hihihihi...~~
..bila dah selesai majlis tuh aku pun keluar untuk mencari keluarga aku..
..time tuh masing2 sibuk dengan keluarga dorang..!!
..aku nak ambik gambar sama2 dengan budak2 aku dulu pun dah takde masa coz waktu dah lewat time tuh..!!
..so tak dapatlah nak tangkap gambar campak2 topi time tuh..!!
..aku sangat sedey gile time tuh beb coz tak dapat nak tangkap gambar dengan geng2 aku dulu cam leha ngn yon..
..dengan tini jer aku sempat bergambar...huhuhuhu...~~~
..takpe ar aku tau dorang mesti bz dengan keluarga dorang kan..??
..eh lupe lak nak barcerita apa yang aku dapat time konvo aritu kan..
..aku dapat bunga yang ada bear dengan coklat yang ada bear gak...!!
..bunga tu aku dapat dari kakak aku sendiri dan coklat tu dari yati kazen aku...!!
..tak sangka lak aku dorang nak bagi tuh semua (sebenarnye aku yang paksa dorang suruh bagi..hihihi..~~)
..tapi apa2 pun ucapan terima kasih diucapkan kepada sesiapa yang mngucapkan tahniah kepada aku mase tuh..!!



..gambar ini diambil ketika baru keluar dewan sebelum masing2 jumpe keluarga masing2 dan buat hal masing2..hihihih...~~
.. tapi bapak skema aku kat gambar nih...!!
..takpe2 ade gaya sikit macam budak cemerlang even keputusan takde ar letop mana pon..!!
..hahahahhahahahaahah...~~
..tahniah kepada kawan2 aku semua....!!
..nanti degree kita ambik gambar2 banyak taw....!!

6 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

hahahahahahahahaha...
weh...gambar ko mmg klaka!!!
cepat gile ko pi amik gmbr tuh..
smgt..!!

tu la..len kali plan awal2 nk tgkp gmbr tuh..ktorg pas kuar dewan je sume dh bkumpul..
hahahahahaha...
cian ko kan..

xpe...dgree masih ade..
master pn ade..hahaha..
hmmmm...

aku nk komen pnjg2 lg..
tp xde mud..
ni pn dh pnjg kot..
chow..

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahhaa...~
ko nih suke kutuk aku kan..
cube ar amik ati aku kew..
kate aku bergaya ketika amik sjil 2 kew..
ni tak..
huhuhu...~~
nak ngis ar jab..!
wakakakakah...!!

tengok ar time dgree nt...
aku msg dorg sume dulu kmpul kat mane pas2 baru jumpa parents dorg..
itu pn klu aku igt lg ar...
hihihihih..~~

manjegurlz said...

hahaha..
tp siyes mmg klaka gile2 weh..
lg2 tgk yg bsar punye..
pmpn tu tgk ko mcm nk telan jek..
yg ko bongkok mcm dh xde tulang nape..wakakakaka..
pastu senyum ko xikhlas lgsung..
msti ko nebes kn pk mcm ne nk senyum..xpe2..aku fhmm..
aku n pnh naek pnts tuh..hahaha

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

weh ko ade tgk gmbar aku dua2 kew weh..??
aku tertanye2 nih..??
camne ko bley tau gmbar aku yg xiklas tuh..??
nmpak sgt kew..??
hihiiihi..~~

manjegurlz said...

weh...
bg la aku tgk gmbr yg lg 1..
plz plz plzzzz..
nk tgk gak yg tu..
huhuhuhu...
nk gelak!!
hahahahahaahha...

✖ pRiNcEsS QiSh ✖ said...

huhuhu..sedihnya...fareez tak pndg kita pun..btw cute gmbr yg ko amik dlm dewan i like k

Related Posts with Thumbnails