---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, May 29, 2010

..:: rEuNiOn kEr ..?? mAnE kOrAnG..?? ::..


+ hati dah semangat nih bila dengar kate member2 nak buat reunion..!!
+ aku pun dengan perasaan gembira yang tak terkate nih merasa tidak sabar untuk jumpe dengan kawan2 aku dulu..
+ dalam otak aku cuma pikir nak jumpa dengan budak2 kelas aku dulu ( 5Sc2 & 5Sc1 )..


+ lamanya dah tak jumpa dorang..!!
+ rindunye...!!macam nak peluk jer sorang2 nanti..!!
+ itu yang aku pikirkan time aku bersiapkan diri sebelum pergi..

SETIBANYA DI TEMPAT PERJUMPAAN
( Dataran 2 Shah Alam )

+ aku cuba pandang kiri dan kanan untuk mengenalpasti muke2 rakan aku dulu..
+ setelah aku gagal untuk detect muka dorang lalu aku pun mengeluarkan i-phone (cap nokia 3310) aku yang glemer nih untuk cuba call mereka..
+ weh korang kat mane ar...??
+ TUP TUP..!!
+ weh kitorang dah pergi tempat lain..
+ perghhh....!!berbulu betul bulu kaki aku mendengarnya..!!
+ inilah janji melayu..!!
+ tak pernah nak tepati apa yang dirancang..!!haishhh..~~
+ so nak tak nak kitorang pun pergi ke tempat yang dah di ubah tuh..

LOKASI : KEDAI MAKAN
( Berhadapan Celcom Center Klang )

+ kecewa..kecewa..kecewa...!!
+ kerana takde sekor pun muka2 budak kelas aku dulu..!!
+ semuanya budak2 yang aku pandang kerek dulu jer yang ada..!!
+ hancus niat aku nak peluk sorang2 member aku tuh..!!
+ so nak tak nak aku terpaksa jer ar pergi dengan muke senyuman plastik aku nih..!!
+ rasa macam kelakar pulak kan...
+ dulu time kat sekolah takde maknanya aku nak tegur dorang..!!
+ coz dorang nih bolehlah dikatakan dari golongan pelajar2 nakal..
+ tapi bila kat situ terpaksa meringankan mulut aku pulak buat2 macam kamcing kat sekolah dulu..!!
+ wakakakakakakah...!!
+ kelakar gila bila aku terkenangkan balik..!!
+ tapi dorang dah banyak berubah ar..
+ takde ar perangai macam budak2 dulu..
+ nampaklah mereka dah matang seperti aku yang semestinya dah matang sejak dari azali lagi..
+ heheheheheeheheh..~~
+ tapi apa2 pun nak kata seronok sangat tu takde ar sangat..
+ ok lah...( sedangkan dah kecewa gila..!!huwaaaa...!! )
+ hmm lepas ni biarlah aku yang arrange kalau nak jumpa dengan budak2 kelas aku dulu..
+ kalau ada masa nanti aku nak jugak roger2 dorang..
+ nak tahu jugak perkembangan mereka...
+ huhuhuhuhuhu...~~
+ korang jangan tak angkat phone pulak bila aku call ek...!!



5 cOmM3nT!!:

Hana Lockheart said...

ahaha~~ cian ko.. memula ak pk nk g gak... tapi x dek trnsport.. pastu pk pk lagi.. mesti x dek dek sc1 n sc2 yg datang.. so x jadi r nk p.. ko buat r reunion utk kita2.. sc1 n sc2.. miss korang. kalu ko arrange... pasti aku datang... calling2 r eh.. nnti ak leh tolong paksa rela mereka yg bajet pemalu tu datang... hoho~~!!

minah pas clash said...

hahahahahahahahahahahaha...
sengal!!!
padan muke ko!!!
kuar dgn ktorg gak yg best kan??
bek ko ngaku!!!
or dgn ktorg pn ko wat muke plastik ko tuh???
hahahahahahahahahahaha
cian ko kan!!!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

nana --> aku memula pikir pn xnk pegi tp dah dak2 aku ajk..aku pn folow jew ar..bout rnion kita 2 nt ko wajib paksa dorang suh datang gak taw..!!hihihihih..~~

minah pas clash --> hmm ko nmpak x muke plastik aku time aku lepak ngn korg..??aku pandai cover kot..waakakakaakakak...!!
tp ngn korg of cz ar besh dowh..!!
bile nk belanje aku weh..??
hihihihihi..~~

minah pas clash said...

kdg2 aku nmpk gak r muke plastik ko tuh..
cume xnk ckp jek!!
eleh..poyo jek the besh..
haissshhh...
blanje2 ni kn tgung jwb nor slps dea gaji..
nex week kte tgu eh..
hehehehehe...
skang dorang pn dh mule rpt dgn ko..
bgus2..xsia2 usaha aku..
hehehehehe..
berbaloi la gak kene gosip pon..
hahahahaha

esgaleri said...

haha,,tu je mampu aku comment

Related Posts with Thumbnails