---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Monday, May 17, 2010

..:: kOnVokEsYeN oH kOnVokEsYeN..!! ::..

Tarikh : 22hb Mei 2010
Hari : Sabtu
Masa : Petang (tak inform pon pukul berapa)
Tempat : Dewan Seri Budiman, UiTM Shah Alam
Graduan: Fakulti Sains Komputer dan Matematik



..perghh...!!
..aku dah nak grad rupenyer...!!
..akhirnye tibe jugak hari yang sunnguh bermakna nih..!!
..seronok ker...??
..of coz ar aku seronok...!!
..sebelum nih aku hanya mampu tengok gambar2 member aku jer dengan jubah konvo dorang kat dalam facebook..!!
..haishhh dorang tuh saje jer buat aku jeles dengan gambar dorang tuh..!!
..kali ni biar aku pulak yang nak belagak dengan dorang..!!hahahaha..~~
..aku akan pastikan yang gambar aku paling banyak diambil pastu aku nak upload dalam facebook tue banyak2 sampai dorang muntah tengok gambar aku tuh..!!
..hahahahahaha....~~
..gurau jer ar..
..aku ni bukan orang yang suke mencari publisiti lebih atau dikenali sebagai mencapab..!!
..aku adalah aku..
..hmm berbalik kepada topik aku tuh...
..dah prepair ker fariz nak hadapi tarikh tue..??
..BLOM LAGI.....!!
..aku pon tak tahu lagi nak pakai baju ape nanti..
..aku rase aku pakai baju kemeja yang selalu aku pakai time pergi kelas je kot..
..takpe lah...aku ni kalau pakai baju ape pun same jer..
..bak kate orang..
..kalau tuannye tu dah tak hensem pakai ape pun tetap tak hensem jugak kan..
..so aku sedar siape dan dimana kedudukan aku nih sebenarnya..
..ceh..!!rendah diri pulak aku ni kan..??
.. tapi itulah kenyataanya..
..hmm tapi apa2 pun aku nak tangkap gamnbar banyak2 dengan kawan2 aku nanti..
..nak tangkap gambar campak2 topi..!!



..wah bestnyer kalau dapat tangkap beb..!!
..itupun kalau aku tak sibuk lah time tuh...
..kenangan tuh beb...!!
..tak kan dengan kawan2 jer nak bergambar fariz..??
..macam mane dengan keluarga..??
..of coz lah aku nak ambik gambar dengan keluarga aku sekali...!!
..dorang ar satu2nye tunjang kejayaan aku beb..!!
..bejaya ker..?? err...boleh lah...hihihihi...~~
..apa2 pon aku nak ucapkan tahniah kepada semua member2 aku yang dah berjaya sampai ke menara gading ni ek..!!

10 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

nway congrats ah beb~!!
klu petang mean..
kol 12 ko dh kene ade dkt uitm..
then teros g ke hep yg aritu ko amik cop..
sbb sume akn bkumpul kt situ n akn berator dr situ utk masok ke dewan..
btape jauhnye nk jalan???
ko tgu jek la esk..
nasib ko bkn pmpn yg wajib pki heel..
aku kene pki heel??
ko tau btape skitnye kaki aku n kene jln jauh..
mcm cipai!!
nk solat??
klu kol 12 pn dh kene berator..kt ne nk zohor???
syabas uitm!!
hahahahahaha...
it is fact~~!!
sile qada' solat anda..haha

manjegurlz said...
This comment has been removed by the author.
manjegurlz said...
This comment has been removed by the author.
--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahahaa...~~
ko pakai heel kew beb..??
cam xcaye lak aku....!!!
perghhhh....!!
hahahaahahaah...~~
so time tuh ko mmg xsolat ar ek...??
haaa kantoi....!!
ko nih diam2 ar klu xsolat tuh..!!
malu dowh...!!
hahahhaahhah...~~

Aienz said...

hhhaaha.,...
congrats...
huhu mula2 puji diri sendiri pastu merendah diri... klakar la ko nih..
niway sesame la kite grads ye...
p/s:faris aku nk hadiah..!!!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

thnx ain...
cgrtz 4 ur convo too..
hadiah..??
ko bg aku dlu pastu baru aku bg ko...
ok x..??
hihihihi...~~

manjegurlz said...

hahahaha..
nsib heel 1inci jek..
mcm cipai..hahaha..
tp aku bwk slipar la..
time nk jln gerakmsok dewan bru pki heel..dh r jauh nk jln..
huhuhuhu..
sbb tu la aku ckp sile qada' solat..
sape suh dorang organize mcm tu..
hepy2 amik scrol..
tp xsolat..
xberkat lgsung majlis tuh..hahaha

manjegurlz said...
This comment has been removed by the author.
--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

yekew beb..!!
tp aku still xcaye lg yg ko pakai heel dowh.....!!!
mesti kelakar kan....??
hihihihihihih...~~

manjegurlz said...

bangek la..
heel 2 1 inci je kot..
xnmpk pn..haha..
hahaha..suke eh gelakkn aku..mcm cipai..

Related Posts with Thumbnails