---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, September 14, 2010

..:: aDakAh aKu ...??hmm.. ::..

..aku nak cube buat entry paling ringkas kali nih..!!
..malas nak cakap banyak2..
..kali nih aku nak cerita pasal raye...
..err aku tak puas hati betol ar raye tahun nih..!!
..mane taknye..
..aku ingatkan raye tahun nih dapat 1001 makne..
..tapi kali nih cume dapat 1001 harapan jer..!!

..haishh...~
..tensen betol aku...!!
..aku baru 19 tahun ok...!!
..apsal u ol semua tak nak bagi lagi duit raye kat aku..??
..haishhh memang nak marah betol ar kali nih..
..hehehehehe...~
..sori ter EMO seketika..

..err tua sangat ke muke aku sekarang nih beb..??
..dah seketol macam muke bapak budak ker..??
..pelik betul ar aku..
..yang aku bengangnye semua auntie2 aku tak bagi dah sekarang nih..!!
..hello my auntie..
..i tak kawen lagi ok..!!
..and i still tak keje lagi..
..so tolong ar perihatin skit kepada anak buah u ol yang cute2 nih boleh tak..??
..i perlukan duit ok sekarang nih..
..al maklum ar sekarang nih i study kat Melbourne..
..so u ol paham2 je ar i perlukan banyak duit..
..melbourne ker..??
..hehehehehehehe...~

..nenek aku jer ar yang masih lagi perihatin terhadap aku..
..even nenek aku bagi duit kaler merah pun aku dah bersyukur gile2..!!
..err ekceli aku harapkan duit kaler hijau pekat ok..!!
..hehehehehe..~

..hmm malas ar aku nak sembang banyak2..!!
..nanti korang bosan pulak nak bace..
..cukup..!!
..cerita yang paling ringkas dan padat yang pernah aku taip..

konklusi : total duit raye aku tahun nih = RM 10..!!
.. dan aku mude lagi ok..!!
heheheheehe..~


3 cOmM3nT!!:

miss leya said...

hehe..ak tumpang sedeyh ngn ko..sbr k..=)

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

yes..!!
nasib ko paham erti kasihan kat aku liya..
aku muda lagi kan kan..
dorg nih saje xnk bg duit kat aku lagi..
haiishhh..~
hahahahha..~

kazen ko paling cute miut cun gile boleh wat ko windu slalu said...

eh eh eh..
mak aku pn msti r bg gak kan..
nape plak ko xdpt..
ank2 buah msti mak aku bg nye..
ciannye ko weh..aku braye kt smenta jek...ade r dlm 40 aku dpt..hahahahahahaha
yg paling best..umah sdare kite pling kaye kt smnta..tp msti ko xpnh pegi..
dea wajib bg 10 hengget gak..walaupn ko xdtg braye..dea kan pas2 duit raye tu kt org lain suh bg..hahaha..so ade la dlm 50+ duit raye aku...hahahaha..

Related Posts with Thumbnails