---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, September 25, 2010

..:: Arghhh...!!bOdOh giLeR..!! ::..

..MOOD : EMO..~

..aku tension gile arini beb....!!
..macam nak pergi kat atas bukit pastu jerit kuat2..!!
..nasib kat sini takde bukit...
..so tak dapat ar aku nak buat perkara tersebot..

..kali nih aku nak berkongsi keGERAMan dan keBENGANGan aku terhadap virus...!!


..penat jer aku belai2 beliau kat laptop aku nih..
..aku bagi dia makan hari2..
..aku bagi dia ternak kaum2 beliau kat laptop vior aku nih..
..tapi last2 dia bagi aku TAIK...!!
..memang tak kenang budi langsung kan ko nih virus...!!
..aku dah tak percaya kat ko lagi..!!

..sebab ko semua gambar2 aku yang aku ambik dah hilang...!!
..ko memang tak kenang budi kan..
..harap jer sekolah tinggi2..!!
..tapi perangai macam g*mpang, c*bai, bab*...!!
..pasal ko aku tetibe kuat mencarot....!!
..haishhh...~

..siap ar ko virus..
..kejab lagi aku nak hapuskan keturunan ko..!!
..aku nak bakar ko hidop2..!!
..baru puas hati aku nih..!!

..tapi pasal aku nak buang ko nih terpakse pikir berkali-kali gak..
..mane taknye..
..dah banyak benda aku install kat vior aku nih..
..pasal ko sorang jer semua benda terpakse aku buang jugak..!!
..huh....!!

..lepas nih jangan ko nak cube2 masuk lagi kat vior aku nih..
..aku dah tak percaya kat ko sekarang...!!
..pergi ar ko dalam hidup aku nih...!!
..syuh syuh...!!
..huh..!!

..done..!!

pssstt : err kepada sesiapa yang ada gambar2 time open house kat rumah hashim and time kat rumah huda and da geng tuh..aku nak boleh..??nak taw...!!heheheheh..~


3 cOmM3nT!!:

zOuL MzMn said...

padan muke...sape soh ternak die..hahaha...

pegi lah jalan2 umah aku..
hehehe..
tapi aku xde lah..
hahaha

miss leya said...

jum join kempen hapuskan virus!!

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

adik : aku nak raye umah ko dik..!!
cepat balik skg..!!haishh...~
hee..~

liya : jom...!!aku dah xsabar nak bunuh dia nih...!!huh..~

Related Posts with Thumbnails