---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, May 17, 2011

..:: biLa kErJa mAsiH tAk dApAt ! ::..

pakcik manager..
tolonglah terima saya bekerja kat tempat pakcik manager..
saya harap sangat nak kerja kat tempat pakcik manager..
saya janji saya akan bekerja dengan bersungguh bila saya bekerja dengan pakcik manager nanti..
kasihanilah saya nih pakcik manager..
saya harapkan duit dari company pakcik manager sahaja untuk saya..
beli..
beli..
beli..
beli..

LAPTOP !

hahahahaha !

tak habis-habis dengan laptop !
poyo gila ayat itu..

haishhh..
bilalah aku nak pergi cari kerja nih..
dah seminggu aku bulatkan perut aku nih..
asyik kunyah + makan + gigit makanan jer memanjang !
lepas tuh tidor dan tidor !

tapi kan..
bagus jugak kalau aku takde kerja lagi sekarang nih..
boleh aku habiskan movie-movie yang tertunggak nak tengok sebelum nih..
especially cerita KOREA !
perghh..
memang dah lama aku tak layan cerita korea nih..
lagi-lagi layan kat bilik lepas tuh duduk seorang diri..
berbekalkan makanan dan bantal untuk dipeluk..
layan dengan penuh perasaan..
perghh !
memang seronok gila bila feel tuh datang..
lagi-lagi bila bab ROMANTIK !
best gila layan !
haha !

korang dah tengok cerita PERSONAL TASTE ?


aku tak sure lah cerita tuh keluar bila..
tapi aku baru layan cerita tuh..
apa yang aku nak ungkapkan pasal cerita tuh adalah..

BEST + kelakar + ROMANTIK + sedih + GERAM !

tapi aku rasa semua cerita korea macam tuh..
jalan cerita dia lebih kurang sama..

mula-mula BENCI..
lepas tuh SELALU GADUH..
dari situ SETAT JATUH CINTA..
lepas tuh BERCINTA..
TAPI mesti ada HALANGAN..
lepas tuh cara mereka tempuh HALANGAN tersebut..
akhir sekali ending dia mereka BERSAMA !

kan kan ??

tapi ada aku kesah jalan cerita dia sama ke tak..
janji aku dapat hilangkan bosan aku sebelum aku ada kerja nih..

DONE !

6 cOmM3nT!!:

NURUL NADIAH MAMAT said...

ko lyn korea???xcaya aku.....ahaha....

p/s : send kat aku citer2 tue...hii...

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.rafali said...

ko igt aku xlayan korea ker..
of cz ar aku layan..
baru bley nangis laju2 kalau layan cite2 korea nih..
haha !

miss leya said...

yes. xdinafikan citer tu mmg best. cuba try layan youre beautiful plak. memang gempak abis. haha..bagi aku lah. aku dah khatam yang tu. skang ngah nak khatamkan mary stayed out all night. hero die sikit punyer hensemmm.. (ini pendapat aku) hehehe..


p/s: xdinafikan heroin pun cute abess aje..

NURUL NADIAH MAMAT said...

mana ak tau...jrg weh lelaki nak lyn korea.....dorg lbh lyn bola......ahaha....

p/s : lembut gak hati ko kan...ahaha....

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.rafali said...

liya : ko nih cam tau2 je pasni aku nk layan citer u're beautiful..nih yg xsabar nk tgk nih bile ko ckp best !

cik yah : eh aku tgk ramai je dak2 laki layan cite korea..ko igt laki cam aku nih xde jiwa korea ker..tgk muka ar..kan muka aku cam muka dak korea ! hahaha ! boleh tak nak buat ayat perasan cam tuh..hee..~

NURUL NADIAH MAMAT said...

addoiii.....!! ko nie kan asyk nak perasan je....ckp la dgn awal je......ekekkee.....

Related Posts with Thumbnails