---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Thursday, May 26, 2011

..:: aMaLkAn HiDup SiHaT ! ::..

PENAT penat PENAT !
urghhh penat gila ok..
aku baru jer lepas main FUTSAL..

penat tuh memang susah lah nak cakap..
sebab kena main straight coz player cukup-cukup..

tapi sempat lagi aku nak update blog aku yang agak TAK meletop nih..
ye aku mengaku..
HAHA !
nak jugak buat ayat-ayat..
'mata pandang atas tangan letak di dada'


perlukah ??!

tapi ok jugak lah kan bersukan nih..
at least takde lah aku nak menatap laptop dan saksikan drama KOREA jer memanjang..
dapat jugak aku keluarkan air peluh selain air mata yang dah dihabiskan untuk tengok citer KOREA tuh !
HAHA !

boleh jugak lah dikatakan dalam seminggu tuh aku bersukan 3-4 kali..
tapi takde lah futsal je memanjang..
ada jugak aku buang masa dengan main badminton..
dah boleh dikatakan LIFE aku kat kampung nih sama dengan life aku kat KELANTAN tuh..
cuma bezanya aku dapat makan FREE je sekarang nih..
kalau kat kelantan tuh terpaksa beli makanan sendiri..
dah lah harga makanan sekarang nih tak nak kalah MAHAL dia !
suka sangat TEKAN harga mahal bila nampak muka aku yang ala-ala persis TOM CRUISE nih !
ingat muka aku nih muka TOKAN duit bank NEGARA ke ??

tapi takpe..
dah nama pun hidup merantau..
kenalah pandai-pandai buat muka SEPOSEN kalau tak nak kena  TEKAN harga mahal..

cukuplah aku nak share dengan korang pasal life aku kali nih..
malas nak cerita panjang-panjang..
lagi pun aku nak pergi mandi nih..
peluh pun dah kering..
jomlah JOIN siapa yang nak mandi jugak tuh !
HAHA !

p/s : bilalah aku nak di CONFIRM kan untuk bekerja nih..dah lama aku tunggu ! aishh..~


DONE !

2 cOmM3nT!!:

NURUL NADIAH MAMAT said...

pegh...gila ah aktif ko...hihi..ak pg panjat bukit je....ngee....

p/s : alangkah indahnya hidup di kampung.....huhu....

mohd.fareez.-a.k.a-.faryz.rafali said...

kan kan..
best gile dok kmpung..
hehe..~

Related Posts with Thumbnails