---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Wednesday, June 2, 2010

..:: aLaMaK..!!dAh dEkAt LaK..!!TaKotnYEr..!! ::..

+ arghhhhhhhhhhhh......!!
+ sanggupkah aku untuk menghadapinya....??


+ TIDAK...!!AKU TAK SANGGUP....!!
+ err tapi aku nak tau jugak...
+ coz aku nak tau sama ada aku lepas ataupun tidak...!!
+ huuhuhuhuhu....~~
+ korang mesti dah tau kan ape yang aku nak cakap kali ini...
+ aku nak bercerita dengan korang semua pasal result exam nanti..
+ mesti kawan2 aku semua rilex jew nak menghadapi ini semua kan..
+ sebab aku tau dorang pandai tak macam aku ni..
+ nak kata pandai tu amat jauh sekali nak diungkapkan...!!
+ mula2 masuk sem lepas aku dah tekad nak dapatkan result yang cemerlang berbanding dengan time diploma dulu..
+ tapi aku rase tekad tu terpakse aku lupakan seketika kerana...
+ aku tak dapat jawab final hari tu...!!!
+ dengan berbekalkan carry mark aku yang bagai telur di hujung tanduk kambing tu aku amat sekali tidak yakin yang aku akan cemerlang...!!


+ banyak paper yang aku tak dapat nak jawab dengan betul...!!
+ antaranya paper QMT200 (statistic), ITS 410( system) dan CTU553(agama)..
+ aku kehilangan idea2 ketika menjawab paper tersebut...!!
+ tension...!!tension..!!tension..!!
+ muka aku memang dah ketat beb lepas tak dapat jawab paper tuh..!!
+ aku rasa macam nak menjerit kuat2 lak kat satu tempat supaya aku boleh lepaskan segala2nya..!!
+ tapi nanti member aku kata aku gila pulak kan..
+ so terpaksa aku batalkan niat aku yang murni lagi suci tuh..!!
+ berbalik kepada tajuk utama..
+ aku mengharapkan pemeriksa paper tuh tolong aku jew sekarang nih...
+ macam paper sem lepas...
+ ada 1 paper tuh aku tak dapat nak jawab tapi aku boleh dapat A gak...!!
+ sayang pemeriksa tuh...!!hihihihi...~~
+ so aku harap ada lagi magic yang bakal ada dalam result aku kali nih..!!
+ aku nak dekan..........!!aku nak apply JPA......!!
+ tapi angan2 tuh terpaksa aku lupekan kerana banyak paper yang aku tak boleh nak skor...!!
+ sekarang nih aku berharap paper2 yang aku tak dapat nak jawab tuh lulus pun dah cukup kot..
+ aku dah tak larat nak study benda yang sama kalau tak lepas sem nih..!!
+ especially paper ITS 410...!!
+ bagi aku itu adalah killer paper....!!
+aku tak nak jumpa ko lagi ITS 410...!!
+ huhuhuhuhuhuhu....~~
+ sekarang ni aku hanya mampu berdoa dan tawakal segala2nya kepada Allah..


+ agar aku mendapat keputusan yang cemerlang..!!
+ korang pun doa2kan aku ek supaya aku lepas semua paper...!!

+ huhuhuhuhuhuhuhuhuhuh.....~~



4 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

same la kite weh..
aku pn tkot gak..
aku dh wat pjanjian dgn ezat..
klu aku ade repeat..
aku nk edit result aku..
bru tnjuk kt mak aku..
klu x nti..
wireless aku kene ptg teros kot..
hahahahahaha...

aku doakan result aku n ko ok..
insyaAllah kite akn bnasib baik mcm sblm2 ni..

amin....

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

aku xrase ko repeat do...!!
ko pndai gle kot dari aku..!!
huhuhuhu...~~
tp aku tetap doak2kan result aku, ko n sumer member aku ok...!!
amin...

t said...

xla pndi mne kot..
hihihi..
tq..
hope ko dean sem ni..
amin...

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

aminnnnn..................!!!
even aku tau aku tak kan dapat bnda tuh.....!!
huhuhuuhuhu...~~

Related Posts with Thumbnails