---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Saturday, August 7, 2010

..:: 1sT TiMe aKu mAsOk ok..!! ::..

..perghhhhhh....!!
..bedebar-debar siot bile masuk tournament nih...!!
..dah ar aku ni tak berape nak fasih lagi nak main...
..teros masuk bertanding beb...!!
..err korang tau tak aku masuk pertandingan ape nih..??
.. no no no...~
..bukan pertandingan congkak, batu seremban or baling seliper ok..!!
..aku masuk pertandingan badminton beb...!!
..anjuran MPP Uitm Kota Bharu...
..tapi aku kalah....!!!
..kalah kat suku akhir ok....!!
..bukan kalah awal2...!!
..hehehehehheheehe..~


..perghhh gile sakai beb aku main...!!
..bergelora laju jantung aku beb time pertama kali main dengan orang yang kita tak tahu kemampuan dia....!!
..dengan spontan penyakit pakinsen aku datang dengan mendadak beb...!!
..bodoh gile aku main...!!
..macam taik ar senang cite...!!
..hahahahahhahaaah...~
..kesian lak kat partner aku yang handal tuh...!!
..aku rase dia tension gila dapat partner dengan aku...
..sori ar beb...!!
..aku memang tak reti nak main..
..heee...~
..nasib dia menang dalam main single..

..kalau tak mesti dia nangis tak bawak balik hemper yg besar tuh...!!
..heheheeheheheh...~

..tapi member aku othman a.k.a seme ngn razi berjaya menjadi juara dalam regu lelaki..


..tahniah ar beb...!!
..korang memang handal ar weh..
..kalahkan team staff uitm tuh beb...!!
..caya ar beb...!!
..ni yang aku sayang korang ketat2 nih....!!
..cz hadiah yang korang menang tuh kene share dengan aku jugak...!!
..hahahahahhahaahhaaha...
..suke2...!!

..hehehehehehehehehhehehehe...~



7 cOmM3nT!!:

Yatie Bebear said...

cet!!!
penat je pp melatih ko..
kecundang jugak~!!
kazen sape la ni~!!!
Booooooo!!!
hahahahaha

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

hahahahhaaahahha...~~
aku kalah ngn dak yg ajar aku kat sini doh...!!
mmg ar kalah...!!
ngn tok guru aku sendiri...
haishh...~~
hahahahhahahha...~

zOuL MzMn said...

weh nnti aku balik jom men tennis plak nak??...hahaha...

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

hahahaahhahah...
aku dahh lupe main tennis ar beb..!!
nk pegang tenis 2 pn dah xreti...!!
hahahhahahhahahah..~

Anonymous said...

I confirm. I agree with told all above. We can communicate on this theme. Here or in PM.

Anonymous said...

hahha..sia sia je aku ajar taktik kotor uh..nape x gunekan??hu..

pp ensem

mohd.fareez.-a.k.a-.budak.belagak said...

aku dah apply pi taktik tuh tp xberhasil dowh..!!
dorg punye taktik lagi kotor dr aku beb..!!
2 yg aku kalah..!!
huh..!!~

Related Posts with Thumbnails