---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Thursday, June 24, 2010

..:: dAh mUsiM kEr kAt sAnE..?? ::..

..ngidam..!!ngidam..!!ngidam..!!
..perot aku dah mengidam balik..!!
..macam mane nih..
..ada sape2 tak yang nak tolong aku kali nih..??
..heheheeheheh..~
..saje nak buat ayat2 gedik sikit untuk tatapan korang semua..
..hehehehehehehh..~~

..kali ni aku nak share dengan korang pasal ngidam aku pulak..
..apa yang aku ngidamkan..??
..mesti korang dah tau kan..
..tapi takpe..
..aku tetap nak bagitau korang jugak..!!
..aku ngidam nak makan durian........!!!!


..hari tu aku dapat makan sikit jer durian kat melaka..
..sebab tak banyak lagi yang gugur time tuh..!!
..geram jer rasenya bila pandang pokok durian tuh yang banyak lagi melekat kat pokok tuh..!!
..rase macam nak ambik galah jer pastu jolok semuanye..!!
..tapi disebabkan aku dulu pergi sekolah so aku tau ar yang durian tabole dijolok...

..err korang rase kat kelantan sekarang dah musim durian ke belom??
..kalau dah musim durian kat kelantan tuh rase tak sabar pulak nak balik kelantan..!!
..bukan tak sabar nak mengadap buku..
..tapi tak sabar nak melantak durian beb..!!
..perrghhh...!!
..aku dah dapat rase kesedapan durian tersebot apabila masuk kat mulut aku yang kiut2 nih..!!
..hmmmmmmmmmm...so good....!!
..heheehhheheheh...~

..aku masih lagi ingat time aku kat perak dulu..
..aku selalu pergi makan durian kat rumah nenek kawan aku kat bota..
..kat rumah nenek patini..!!
..kat sane ade banyak pokok durian..
..memang heaven gila aku time tuh coz menimbun durian yang dah jatuh..!!
..dan aku sebagai hantu durian hanya mampu tercengang dan senyum lebar sahaja..!!
..tak sabar bila nak dihulurkan parang untuk bukak durian tuh..!!
..hahahahahahahah..~~

(geng2 aku yang join makan durian dulu)

..arghhhhh...!!
..tak sabarnye nak makan durian...!!
..kalau kat rumah korang ade banyak durian tuh jangan ar nak sorok2kan dari aku ek..!!
..kasihanilah aku insan yang amat mengidamkan durian nih..
..hehehehehehheeh..~~
..dan jangan merasa segan dan silu apabila nak jempot aku makan durian kat dusun korang ek..
..aku akan pastikan yang aku tidak akan menghampakan kalian semua..!!
..hahahahahahaha..~


6 cOmM3nT!!:

aNnAs said...

pic ko yang mule2 tu sumpah gedik!hahahah

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahahahhahahha...
gedik ek..??
haishh cmne bley nampak lak kegedikan aku nih..!!
hahahahhaha..~

miss leya said...

en model leyh gunakan durian sbg prop nnt untuk shooting..haha..simpan ye kulit durian tu..

manjegurlz said...

nak jugak weh!!!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

cik foto : ok cik foto..nanti sy simpan kulit durian 2 ek..make sure jgn lambat2 taw nk shooting nt..!!hahahahaha..~

manje : nak..??datang ar kelantan..!!hahahaahh..~~

Hana Lockheart said...

poyo gedik gambar....
ko ni ngandung ke? ngidam durian pulak...

tolong hentikan gedikan anda dalam pic pic anda ok...
pasti blog ini akn jadi lebih cute seperti aku~~

Related Posts with Thumbnails