---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, June 11, 2010

..:: nApE aKu TaK pErNaH bErSyUkUr..?? ::..


..jab jab...!!
..nak nangis jab...!!
..huwaaaaaaaa..!!!!!!!


..kenapa..??mengapa..??
..isk isk...!!
..sob sob..!!
..alamak..!!mana air mata aku nih...??
..kenapa aku nangis takde keluar air nih..??
..kenapa yang keluar taik mata je nih..??
..hehehheheh..~~
..korang nak tahu kenapa aku nangis ..??
..opss..!!bukan pasal CINTA ok..
..ini semua pasal result exam aku yang macam HARAM tuh...!!
..eh ko ade fail ke fariz..??
..mesti korang nak tanya tu kan kan..??
..takde yang fail tapi aku tetap nak nangis...!!
..tapi disebabkan stok air mata aku ni sudah habis kering kontang untuk bulan nih terpaksa aku pospon nangis aku tuh kepada bulan depan..
..dengar2 stok air mata aku tuh sampai hujung bulan nih...
..so bila sampai jew stok tuh aku nak guna dengan sebaik mungkin..!!
..kenapa korang ditakdirkan jadi pandai ar..??
..korang makan apa supaya jadi pandai..??
..susah tak nak jadi pandai macam korang..??
..sedih gila ar aku dengan result exam aku..!!

..TAPI AKU TETAP BERSYUKUR OK..!!

..cuma aku nak result cemerlang macam korang..
..bodoh..bangang..bahlol..tolol.. macam gampang..
..adalah bahasa yang dilarang untuk digunakan kan kan..??
..tapi kenapa aku gunakan jugak bila aku dah kecewa..??
..malah perkataan yang lebih terok lagi akan aku gunakan untuk menjadikan ayat aku wujud sebagai ayat metafora yang membuatkan amat kasar bila didengar..!!
..tapi kan bila aku luahkan dengan benda2 macam tuh aku rase lega sangat weh..!!
..adakah perkataan2 tuh dah sinonim kat otak aku yang cute2 nih..??
..mungkin dengan aku sebot2 benda tuh ilmu aku tak berkat kot kan kan..
..hmm malas ar aku nak cerita pasal keburukan aku kat korang lagi..
..nanti korang rase macam tak nak kawan aku pulak....
hehehehehehe..~~
..tapi sejahat jahat aku..
..aku tetap berusaha untuk melakukan kebaikan setiap hari untuk cover dosa2 aku selama nih..!!
..okey ar..
..nanti aku sambung lagi cerita aku yang bosan2 nih dengan korang ek..!!
..terima kasih kerana sudi baca luahan hati aku yang comey2 nih..
~..hehehhehhehehehehehehhehe..~

..biar ar aku duduk sorang2 untuk muhasabah diri aku ni jab ek..


~~..huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu..~~



6 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

poyo la ko!!!
result ko ok kot!!
yela..
org pndi kan..
klu dpt result mcm tu rase sikit..
bese r tu..
lain la mcm aku ni..
klu aku dpt mcm ko..
aku dh rase ckup bgus r tuh..
ni aku lg sikit dr ko..
klu pe yg ko dpt tu pn ko dh kate terok..
ape ntah lg result aku tuh..
lg terok r kan!!
haissssshhhh..
sedih tol!!
sem dpn!!
4flat!!

huda mdshahri said...

usaha lg!usaha!usaha!usaha!b'jaya!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

manjegurlz --> ko lagi pndai weh dr aku sebenarnye...!!2 bru 1st sem aku...!!ko dah 2 sem tp cgpa ko cantik lagi..!!aku lak xtau camne nt..!!dah ar dgr kate paper next sem lg terok beb..!!susah ar aku nk skor...!!huhuhuhuhu..~~

huda --> thanx huda...tp bese ar manusia cam aku ni mula2 jew nk berusaha lebih tp dah lame2 tu rase same gak..haishh..~~
hihihihihi..~~

Aienz said...

huhu... anyway congrats weh coz xde yg fail....
bersyukur kay dgn ape yg kita ada...
try harder 4 next sem...
wish u all the best~~~

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

thanx ain...!!

miss leya said...

en model..tamow la cenggini2..syukur k lulus semua..next sem usaha ag aw..
dptkan result lebih baik..okey..

Related Posts with Thumbnails