---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Tuesday, June 22, 2010

..:: pEnAt..!! pEnAt sAnGaT sAnGaT..!! ::..

..perrggghhhhh...!!
..penat gile beb...!!
..hanya itu jew yang mampu aku ungkapkan pada mulut aku yang ala2 enjelina joli nih..!!
..hahahahahaha..~
..kali nih aku nak bercerita pasal aku punye holiday beb..!!
..seronok dan gembira sekali..!!
..korang nak tau aku bercuti kat mane..??
..wowowowowowowo..~
..no no no..~~
..bukan paris or ireland ok..
..even aku tau muke aku yang kiut miut nih persis orang2 di sana tapi aku bukan pergi sana..
..aku pergi cuti2 malaysia jew..
..aku pergi..........
..melaka dan pulau pinang beb...!!
..teruja tak bile dengar..???
..teruja kan kan..??
..hahahhahahaha..~~

~ CERITA KAT MELAKA PUNYE ~

..aku pergi melaka pada hari ahad lepas (20/06/2010)..
..benda nih semua planning last minute..
..kakak aku tiba2 mesej kat i-phone aku yang glemer tuh dan memaksa aku untuk pergi kerana takde orang lain yang mampu drive kereta racing beliau itu selain aku..
..(err kereta waja jew sebenarnye..hihihihi..~~)
..ekceli hari ahad tuh aku dah janji dengan kawan aku (mui) untuk pergi ke rumah bakal bapak mertua dia kat KL..
..so terpakse aku batalkan perjanjian tersebot..
..sori taw mui..!!
..sori gak kat bakal bini dia (wani) coz tak dapat hadir ke rumah dia..
..yang bestnye kat melaka tuh aku dapat makan durian beb..!!


..sedaaappp sannggaaattt...!!!
..terliur tak..??
..hahaahahhahahahha..~
..tapi yang amat mendukacitakan aku adalah semua gambar aku kat melaka dah terdelete..!!
..anak kakak aku yang delete coz beliau amat gemar sekali menekan butang yang ada simbol delete tuh..!!
..argghhh..!!
..tension betol...!!
..hilang semua gambar2 posing aku dengan durian dan pokok2 durian tuh..!!
..kecewa..kecewa..kecewa..!!
..kakak aku lagi kecewa apabila gambar dia yang bercuti kat bandong, indonesia pun dah terdelete..!!
..dah ar tak sempat nak transfer kat laptop beliau..!!
..isk2..!!rasa nak nangiskan untuk beliau pulak..
..heeheheheheeh..~~
..so tak dapat ar aku nak share gambar aku yang bercuti ketika di melaka tuh..
..huhuhuhuhuhuhu..~~

~ CERITA KAT PENANG PULAK ~

..hmm aku pergi penang pulak pada hari isnin lepas (21/06/2010)..
..ekceli aku pergi penang tuh bukan untuk melancong..
..tapi aku kena temankan kawan aku yang mukanye ala2 persis johnny depp tuh pergi uruskan hal dia kat politeknik seberang perai..
..korang tau kat mana tuh..??
..mesti ar tak tau kan kan..??
..heheheheheheh..~~
..tapi mengikut pepatah orang melayu..
..sambil menyelam makan ikan eh..!!
..sambil menyelam minum air kan..
..so aku pun planning ar pergi berjalan2 kat pulau pinang tuh..!!
..dan apa lagi..!!
..aku pun kontek2 ar dengan orang penang tuh (miza) untuk keluar bersama..!!
..perghhh..!!!
..memang seronok bile keluar tuh...!!
..tang yang best sekali adalah bila time makan tuh dia belanja beb..!!
..perrghh..!!memang heaven gile time tuh..!!!
..hahahaahhahah..~~
..kepada pembelanja makan aku tuh aku nak ucapkan ribuan terima kasih ek..!!
..sayang anda ketat2 dan erat2..!!
..lepas nih jangan segan dan silu untuk belanja aku lagi ek ek..??
..hahahahahaahahah..~~
..aku pergi berjalan2 kat queensbay, gurney plaza, restoran kapitan dan restoran mamak ape ntah yang lagi satu tuh yang sup dia sedap...
..pastu malam tuh pulak aku pergi makan char kuew tiaw kat seberang pulak..
..not bad ar rase dia..
..pastu aku balik umah sewa member aku tuh dan terus tidor..!!
..sedap gile tido time tuh coz time tuh satu hari kat penang hujan..
..lena gila aku tido beb..!!

..itu jew ar yang mampu aku share dengan korang..
..kepada sesiapa yang nak ajak aku bercuti tuh ajak jew..!!
..aku on jew bile nak pergi bercuti nih beb..!!
..tapi itu pun kalau ade dwit ar..
..heheehehehhehe..~~


5 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

fareez!!!
nak durian!!!!
bcuti xajak pon!!!
heehehe

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahaahah..
sedap weh durian..!!
rugi ko xfolow..!!
hahahahahhaha..~~

bLondEacTor said...

sengal lah ko nie..pegi x ajak aku..siot~~!

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

hahahaha..
ko kan dah biasa g penang dik..
so kalau aku ajak pn rase cam ko tak tertarik lak nt nak g..
hehehehehhehe..~~

Anonymous said...

HAA...ASAL X MENTION NAME AKU WEH..SIUT..AKU MANE ADER RELATED NGAN JOHNNY DEEP

Related Posts with Thumbnails