---> TeNTaNG beLiAu!! <---

My photo
Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
I'm NOT a PERFECT person.. ..bit SENSITIVE but NOT too MUCH.. gud LOOKING but NOT handsome ENOUGH..

Friday, June 18, 2010

..:: hMm..yAnG mAnE sATu sELaMaT eRk..?? ::..


..kompius kompius...!!
..serabotnye kepala otak aku untuk buat keputusan nih..!!
..nak pilih yang ni takut jadi lain pulak..!!
..nak pilih yang itu pulak kos dia mahal..!!
..haishh mane satu yang ok ni erk..
..hmm...

..kali ni aku nak share dengan korang macam mana aku nak post motor aku kat kelantan..
..nak guna perkhidmatan yang mana satu??
..dalam kepala otak aku yang cute2 nih ada macam2 yang aku nak pakai..
..antaranye.....KTM ( keretapi Tanah Melayu)..



..GDex..





..Sky Net..




..itu jer ar yang aku tau pun...hehehehe..~~
..kalau nak guna KTM member aku cakap memang murah..
..tapi motor aku yang masih lagi teruna tuh akan calar balar pulak nanti..!!
..pastu member aku cakap kalau nak selamat baik balut motor tuh..!!
..haa..??balut..??
..pernah ker orang balut motor dorang..??
..macam mane nak balut motor tuh..??
..pakai ape..??
..pembalut hadiah yang ade gambar2 love tu ker..??
..hahahhahaa..!!.
..macam kelakar pulak motor aku kalau balut pakai tuh kan..!!
..tapi aku tak nak ar motor aku tuh calar terok..!!
..dah tak hensem ar motor aku tuh nanti..!!

..hmm kalau nak guna GDex dengan Sky Net pulak aku tak berapa nak sure macam mane dengan perkhidmatan dorang..
..mungkin dia kira berat ar kot..
..dah ar motor aku tuh gemok gedempol..!!
..berat gile..!!
..mesti dia tekan harga mahal gila kan kan..!!
..korang tahu tak macam mane perkhidmatan GDex dengan Sky Net tuh..??
..kalau tahu share2 ar dengan aku..!!
..aku nih memang bangang sikit dalam hal2 macam nih..!!
..heehehehhe..~

..ape..??
..korang suruh aku bawak motor tuh dari tempat aku ni ke kelantan..??
..perghhh...!!
..jangan main gila ar weh..
..patah tulang aku nanti beb...!!
..pastu naik kematu lak punggung aku gara2 naik motor..!!
..mane tak nye..
..8 jam perjalanan tuh beb...!!!
..jauh gile...!!
..takpe2 aku lebih rela naik bas daripada naik motor..!!
..heheheheehehhe..~

..ok ar itu jew ar buat masa sekarang aku nak cerita..
..kalau korang tahu macam mane nak setelkan masalah aku nih jangan lupe bagitau aku taw..!!

..kerjasama anda amat saya hargai..!!


3 cOmM3nT!!:

manjegurlz said...

hmm..pe kate ko pi skynet..
p gdex..
ko survey dulu harga..
p pjbt pos skali ty blh x pos moto..hahahah...

xpon..
angkot jela moto ko nek bas!!
hahahaha..
xpon ko balik klntn nek flight..
angkot skali moto ko tuh..

dyl@fifie said...

ko gune gdex sudey...

--------------> mohd.fareez.bin.mohamed.ekson <----------------- said...

yati : weh bley bawak nek flight kew????
aku nak bawak ar klu cam tuh...!!!
hahahhahaah..~~

robot : ko rase ok xharge dia weh??
ko pernah pakai x??
huhuhuhuh..~

Related Posts with Thumbnails